Albertos Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim ikili test için gittiğimde dr ilacımı değişti folatro kullandım ilk üç ay . Bu seferde bana decevit diye vitamin verdi kullanmaya başladım üç kez içtim üçündede sanki zehirledi kızlar kusmaktan öldüm zehir resmen.dr sordum beni çok kötü yaptı diye kullan kullan diyo beni resmen komaya sokuyo ne yapacağımı şaşırdım Ne yapmam gerekiyor Allah aşkına şaştım kaldım 😔
Kevsersepettttt Albertos regenesis max Adında vitamin kullanıyorum bende ücretli ilaç ama 55 tl gibi 30 tane içinde bunu sorun doktorunuza kapsüllü nohut kadar bi ilaç eğer sizin için uygunsa onu kullanmanızı tavsiye ederim
OktayMeltemSahin Albertos bende elevit kullandım canım onuda sor belki o iyi gelir sana ama sormadan kullanma
Seyhann Albertos canm.o ilacı doktorum banada verdi ve bı tane icmemle ishal karın ağrısı yaptı ertesi gün sikayetimi söyledim hemen değiştirdi imom die başka bı vitamin yazdı onun yan etkisi olmadı çok şükür degistirebilirdi bence seninkinide
tgcaty Albertos içmek şart tabi ama decavit herkese gtmiyor megadyn veriyordu banada doktorum ıkısı aynı demek ki onu içmek daha kolay
Albertos OktayMeltemSahin tamam sorayım arkadaşım ama bu ilaç beni mahvettide 🙄 inşallah iyi bi ilaç verir
yukselaqr ben decaviti kullanmaya basladgmdan beri can buldm dyebilrm bence kullanin cunku cok guzel bi hap.baska hicbsey kullanmyorm we istahm hic yokken uykmda yemeye basladm hamile oldgm bile yeni yeni anlasiliyor.
Albertos yukselaqr arkadaşım peki sende yan etki yapmadımı ? Beni mahvetti af edersin kusunca zehir kusuyom sanki😔
tgcaty elevitin jilatinin de domuz yagı var diye söylenti var ama kesin bişe yok dedi doktorum 1 kutu içtim oda bende sanki iştah açtı ayda 3.4 kilo aldım geri decavite başladım bu ay
Yaseminboyoglu Albertos bende de Niğde bulantısı yaptı. Çareyi gece yatarken içmekte buldum. Gece uyumadan iç yat hiç bir şey olmuyo.
Okaradeniz Ben multivitamin kullanmiorum doktorum kan degerlerin ii ve yemen icmem de guzelse multivitamin yazmicam ama mitlaka demir ilaci ve d vitamini kullan dedi.12.hafta sonrasi onlara basladim. haftada bir de balik yiyosan balik hapi da kullanman sart degil dedi. Bulantiniz yoksa ve kan degerleriniz de iyiyse dogal beslenmek en guzeli