Melinalin Gizemeris bende başından bari bio oil adında bir yağ kullandım 8. Ayımdayım biraz çatlamaya basladı
Annecibebekler Gizemeris merak etmeyin doğumdan 10-15 gün sonra contractubex kullanırsınız günde 3 kere, 3 ay boyunca. Geçer.
Gizemeris Melinalin bende 33. Haftadayım. Sol tarafımda bir baktım başlamış hafiften. Yağlar kullanıyordum. Popom bile çatlamış😂😂
Papatya011 Denizyildizii ben en başından başladım ama doğumdan bir hafta önce çatladı harita gibi , genetik te önemli bence
Hilal-95 Gizemeris bnmde popişim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Kedi tırmalamış gibi🤣😬🙈🤭🤭 deli oldum görünce ama şuan braz alıştım gerçi geçsin diye sürekli yağlıyorm gene çoğalmasın diye at kılı fırçası alıcam bakım işe yarıcakmı🤭
Merakliduygusal Annecibebekler sırtımdan ameliyat olmuştum kitle alınmıştı, contractubex kullandım düzenli olarak ama ameliyat izime hiiç etki etmedi. Acaba çatlaklara eder mi ki? 🙄
Gizemeris Hilal-95 ay bende öyle yaa😂 amaan diyorum güzel şeyler var sonunda ne olacak gören yok sonuçta😂😂😂😂
Nnefri999 Bence bu yağlar işte kremler çok az faydası oluyor deriden deriye fark var.Benim ablam hiçbişey kullanmadı 1 tane çatlağı bile yok
momtobe12 Haftadan sonra çatlayan var mı kızlar şuana kadar hiç çatlamadım korkuyorum son dk olacak diye😂🤦🏼♀️
Annecibebekler Merakliduygusal acaba doğru kullandınız mı ürünü, benim hem izim, hem çatlaklarım gitti
Merakliduygusal Annecibebekler ayy evet kullandım hatta ben hemşireyim çok umutluydum bu ilaçtan ama hayır maalesef hiç yaramadı
AseLenaMom Gizemeris Ben bebe yağı ve kantaron yağı kullanıyorum düzenli uyguluyorum masaj yaparak 37.haftamı dolduruyorum sadece sol yanımda 2-3 çizik var başka yerimde yok Allah’a şükür🌸
Ergvn AseLenaMom genelde badem kakao yağı vs duyuyordum. Almayı düşünüyorum şimdi ekstra bir yağ. Kantaron mu önerirsiniz
AseLenaMom Gizemeris Valla ben haftaya perşembe doğum yapıyorum olacağını zannetmiyorum 3 çizikle doğumu sonlandırıyorum inşallah 🌸
Bayraktarn Gizemeris badger marka kullanıyorum 30. Haftamdayım çatlamadım hiç. Ama daha çok genetik faktör etkiliyor diyorlar