Zehraa06 AysApo yok demediler sadece gununu saatini soyledi ac gel dedi test ver kan bagisi yaptir dedi bu kadar fatma hocaya denk gelebilseydim keske o guzelce anlatirdi
Zeynep2009 Zehraa06 merhaba bende 35 haftalik hamileyim ilk sezeryan olduğu için buda mecburi olacak kaçıncı haftaniza verdiler günü
AysApo Zeynep2009 Bana 35+5 haftalikken verdiler 2 hafta önden gdyo ama benim dün gittim kontrole 37 haftalik ama 40 hafta gözüktü
Zeynep2009 AysApo merhaba kaç haftalıkken verdiler sezeryan gününü ben şuan 35 haftaligim öncesinde kan covit testi isteniyor mu
Zehraa06 Zeynep2009 kan testlerini bir iki hafta onceden veriyorsun anesteziye görünüyorsun ekg falan cekiyolar sonra 38 de gun veriyo
AysApo Zeynep2009 sezeryan gününden birgun once covid testi ver dedi doktor negatif olduguna dair kagt getir dedi
Zehraa06 nazsimaova 2kisilik oda da rahat edebildiniz mi refakatciler falan nasil oldu ins tek kisilik oda denk gelir
Busraaakbyyb AysApo merhaba benim de 2 hafta önden gidiyor aynı hastaneye gidiyorum 35 haftalıkken kaç kiloydu bebeğiniz ben sordum doğum için 2 hafta sonra gel çatı muayenesini bakalım sonra belli olur dedi
1aleyna2 AysApo öle bişey var da ameliyat sonrası pıhtılaşmayı önlemek için giyiliyor siz alıyorsunuz
Isimsiz66 Burda baska baska aeyler yazmislardi inanin icim rahatladı baska yakin zamnda sezeryan olanlar yazabilirlermii sehir hastanesinde ?
AysApo Busraaakbyyb 2865 kiloydu simdi 38 haftalığız 40 hafta gözüküyo kilosunu söylemedi ama önden gdyo dedi
Emineyildirim06- nazsimaova Siz acilden mi giris yaptiniz yoksa takibinizi orasi mi yapiyordu zaten, ben takibimi orasi yapsin diye fatma hocadan aldim randevu, evin uzaksa 37. Haftada da gel giris yaptir ya da direkt acilden gel sıkıntı olmaz dedi