Ebru5474 Selam 32+3 hamileyim.30 da kontrole gitmiştim doktorum 34 ye gel dedi ama internette 32 de nst ye girilmeli diyor bu konuda fikriniz nedir
Haydinn Ebru5474 doktordan doktora değişiyor canım bende 34 de girmiştim bir sıkıntı gözükmediği için ☺️
Brckymk Ebru5474 canım benim doktorum da 32 de başlatıyorum nstyi ama dedi ultrasonda herşeyi iyi gözüküyor 34 de gel nstye dedi öyle gittim yani doktorun öyle diyosa bence vardır bir bildiği
mutlugebeee Ebru5474 tamamen hamileliğe bağlı canım ben 25. haftamda girdim nst’ye mesela sancım var mı diye bakıldı çok erkendi ama gerektiğinde erken ya da geç yapılabilir🙏🏼
zipircik Benim doktorum 35+1 iken ilk nst istedi . Doktordan doktora fark ediyor canım ama normali bence 35 sonrası
Kizannesi92 mutlugebeee Evet aynen öyle ben yalancı sancılar dan dolayı 24 de üç ayrı hastane de nst ye alındım şimdi 30 olduk bakalım normal şartlarda kaçta nst istenecek
Zeyyyn Ebru5474 32den itibaren kontrol amaçlı bazı hastanelerde başlıyor ağrınız vs herhangi birşey yoksa ilerleyen haftada istıyor doktor değişiyor yani her doktora hastaneye göre
Dilara0638 Ebru5474 bende en son 30da gittim kovit geçirdiğim için seni 33te gel nstye bağlayalım dedi bence duruma göre değişiyor doktorlar onu nasıl ayarlıyor bilmiyorum tabi
mutlugebeee Kizannesi92 bende 30. haftamdayım iki gün sonra kontrol var belki yine nst ister diye düşünüyorum
Kizannesi92 mutlugebeee Devlete mi gidiyorsunuz ben hem devlete hem özele gittim hep ama devlette doğum yapmak istiyorum özele sık gitmiyorum devlette de ilgi alaka sıfır
Kizannesi92 mutlugebeee Özeller daha ilgili ama ben doğum sancısına dayanamazsam beni hemen sezeryana alın derim ameliyat olmamak için devlette dogurim diyorum 😂 yalvarsam da herşey normalken sezeryana almazlar devlette