Tugcedoruk Merhabalar 24+4 dogum yaptım pazartesi günü cumartesi gecesi bebeğim bagırsak ameliyatı gecirdi bunu yasayan anneler varmı çok endişeliyim
HaticeBerkayBalat3103 @Tugcedoruk merhaba canım erken dogum yapmanı tetikleyen şey ne oldu? Bebeğin küvezdedir büyük ihtimal Allah yardımcın olsun sabır versin canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz moralini yüksek tut sen güçlü bir annesin sen güçlü olki bebeğinde güçlü olsun çok geçmiş olsun 🙏🙏
Tugcedoruk HaticeBerkayBalat3103 inanın güç durumu kalmadı zaten yatısta psikolojım alt ust oldu dogdumu dogucakmı diye Allah sabrını verıyor tabiki yinede
Tugcedoruk HaticeBerkayBalat3103 rahım agzı kısalıgından oldu dogumun erken olması kucezde yaklaşık 10 hafta kalıcak diyorlar iyi olsunda kalsın ama ameliyat olayı biraz korkuttu bizi hala takıp devam edıyor
Tugcedoruk marbling10 bende rahım agzı kısalıgı varmıs bir anda dogum basladı acılmayla birlikte ilaç ve hastanede yatısla 16 gun durdurabıldıler
Sudeeee Tugcedoruk Allahım yardımcın olsun canım benim inşallah iyileşir Rabbim şifa versin evladına , kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
evetbenavukatiyim Tugcedoruk Allah yardımcınız olsun Allah sağlıkla kavuştursun size düşününce bile gözlerim doldu .. Allahım güç kuvvet versin o meleğe
HaticeBerkayBalat3103 @Tugcedoruk anladım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm adınıza bebeğin bagırsaklarında sıkıntımı var ameliyat olmuş rabbim minik meleğe yardım etsin güç kuvvet versin inşallah🙏🙏
Tugcedoruk HaticeBerkayBalat3103 bagırsakları gelişmediğinden tam olarak besine basladıgında hava yapmıs ve enfeksiyon kaynaklı curume olmus bunlar temizlendi
HaticeBerkayBalat3103 @Tugcedoruk tekrar çok geçmiş olsun minik meleğimizede rabbim güç kuvvet sağlık nasip etsin 🙏❤️
Lelommm Tugcedoruk İnşallah çok sağlıklı bir sekilde çıkarsınız o hastahaneden dualarım sizinle olan olmuş güçlü ol ve inan dua et bol bol bizde ediyoruz 🙏🏻♥️ Allah sizi korusun birbirinize bağışlasın