momy853 benimde başıma tam tersi gelmişti diye anlatmıştım önceki yazdıklarınızda. her ne kadar siz isimlerden soğumuş olsanızda çocuğun ismi artık yusuf emir. kulağına okundumu bilmiyorum ama herkes bu isimle tanıyordur heralde. çocuğunuz büyüdüğünde ben hayalim olan ismi yusuf ismini verdim diyip kararınızın arkasındamı durmak istersiniz yoksa oğlunuza baban küstü diye ismini değiştirdik diyemi anlatmak istersiniz. Çocuğunuzun ismi sizinde hoşunuza gitmeli bir tek babanın değil. allah göstermesin ama baba ile yollarınız ayrılsa çocukla yinede hiç ayrılmaz… bence kararınızın arkasında durun başka bir isimde içinize sinmicek artık çünki bu konu hakkında çok fazla düşündünüz. zamana bırakın bende çocuğumun ismini çok severek koydum ve etrafdaki eleştiriler beni isimden soğuttu değiştirsemmi ikinci ismiyle hitap etsemmi diye çok düşündüm ama sonra dedimki: çocuğun için en önemli olan şey senin ne karar verdiğin başkaların ne dediği değil. bilmiyorum yardımcı olabildimmi ama zamana bırakjn bence