Esra50 FatmaNur_ Karnım iyice düşmüştü zaten canım benim sancımda hafif hafif vardı hastanede nts ye bağladıklarındada çıktı sancım
FatmaNur_ Esra50 karnının düştüğünü nasıl anladın canım. Kusura bakma çok soruyorum ama çok merak ediyorum
Esra50 FatmaNur_ Estağfurullah canım benim , ben pek anlamadım açıkcası annem söyleyince fark ettim bizim buralarda böğürlerin iyice inmiş derler öyle diyince baktım sağ ve sol taraflarım da artık pek doluluk yoktu
FatmaNur_ Esra50 bana da kaynanam dedi de o telefonda gördü bni böğrün inmiş dedi de bna farklı bir şey gelmiyor sanki aynı gibi. Sadece bel kısmı biraz zayıflama oldu gibi başka bi değişiklik yok yaa. 37 olcam bnde
FatmaNur_ Esra50 dün gece kahverengi küçük bi parça geldi canım karnımda indi bayağı gözle görülür derecede bakalım şimdi de ufak ufak sancılar var artarsa bizimki de gelir inşallah 🦋🦋🦋
Esra50 Aycaaa571 Aminn inşallah canım benimm 🤲🏻 İnan sayı olarak hatırlamıyorum ama son 3 kez ıkındığımda üçüncüsünde kafası çıktı tabi karnımada bastılar o arada o son üç ıkınma da
minikprensimmmm1234 Esra50 Canım bu Nişan gibi gelen şey kanlı mıydı benden dün sümüksü gibi sünen bir akıntı geldi parça parça akşama kadar ama beyaz dı içinde de beyaz gibi damarlar vardı sanki
Esra50 minikprensimmmm1234 Canım benimki hafiften kahverengiye yakın pembemsi gibi sanki ve parçalıydı beyazla kırmızı gibi