Seymagedik canoldunbebegim bende 37 +3 haftalık gebeyim temizlik bende yapyrm yemek bulaşık derken ayak tabanlarim agryr sadece
canoldunbebegim Seymagedik benim belim ağrıyor çok fazla zaten fıtık başlangıcı vardı hamilelikte tetikledi sanırım
Tugcer12 canoldunbebegim cok gecmiş olsun umarım geçer ama evinizin temizliği 9 ay dursada bence hiç bir önemi olmaz. Isterse ki heryer batsın gozunuz gormemeli. 19 hafta cok erken bir hafta riskli haftalardan sayılır bence. perde yıkamak koltuk cekmek bunlar cok ama cok rısklı hareketler doktorunuz sıze hıc bu konuda uyarı yapmadı mı. Ağrınız artar devam ederse de mutlaka acile basvurun derim ben. Kendınzı bu kadar yormayın yıpratmayın siz bir can tasıyorsunuz malesf sonradan pişman olmaktansa 9 ay evimin batmasını göze alırım hiç önemli değil der geçerim size kimse cok görmez 🙏🏻
canoldunbebegim Tugcer12 doktora danıştık bi risk görmediği için ev işlerini yapabilirsin dedi bundan güç olan eşimde asla yardım etmiyor haliyle ev hergün toz o şekildede içime sinmiyorki bide astım hastasıyım çok çabuk tıkanıyorum sürekli hijyen olmam gerekiyor bilmiyorum nasıl olacak
Dunyabebek canoldunbebegim bende 2 haftadır yaşıyorum bu durumu 22 haftaligim. Ayakta yarım saat 1 saat durunca kasıklarım ağrıyor adet sancisina benzer sağ tarafıma ağrı giriyor korkuyorum
canoldunbebegim Dunyabebek inşallah bişey yoktur canım rahim büyümesiyle alakalıda yazıyor internette ama en sağlıklısıı bol bol istirahat etmemiz sanırım artık vücut kaldırmıyor aşırı yorgunluğu
Beren06 canoldunbebegim şaka gibi koltuk çekme itme nasıl yaparsın bazı insanlar gerçekten çok şanslı ne kadar zorlasa da maşallah birşey olmuyor ben nerdeyse 4 ay yattım düşük yapmamak için keşke temizlikçi tutsaydınız bence yarın bi görünün doktora bebek ne durumda diye
canoldunbebegim Beren06 tüm iş bana baktığı için yapmak zorundayım bide aşırı toz oluyor evim mecbur her hafta yapıyorum temizlikçide tutamam eşim tutucu bi insan bundan sonra dahada dikkat edeceğim ilk üç ay bile yaptım mecburluktan o zaman daha dikkat ederdim düşük olmaması adına ama artık işler birikiyor kış gelmedende yerleştirmem gerekenler vardı böyle oldu canım işte
Beren06 canoldunbebegim lütfen daha dikkatli ol olan sana olur birşey olursa çok üzülürsün herkeste seni suçlar hamileliğin bitene kadar sabret biraz hafif yap temizliğini son ay da bi kadın al dip köşe yapsın tamam
canoldunbebegim Beren06 öyle yapmayı düşünüyorum canım doğuma doğru artık annem gelir bi kadın getirir birlikte dip köşe temizlerler inşallah
Dyggkpnr canoldunbebegim sabah ilk işiniz doktora gitmek olsun, bel ağrısını hafife almayın lütfen, inşallah birşey çıkmaz ama doktora tüm şikayetlerinizi belirtin ve tekrcr söylüyorum lütfen ihmal etmeden sabah hemen doktora gidin, çok geçmiş olsun.
canoldunbebegim Dyggkpnr aslında bugünde yazdım doktoruma ulaşamadım yarın mutlaka görüşeceğim canım çok teşekkür ederim
Nesegazi canoldunbebegim bende o agir olan uzanmali itmeli kisimlarini esime yaptirdim.yoksa ev islerine yardim etmezkinherseyi ben yaptim. Hala daha ben yapıyorum erkekler anlamaz yapanlara masaAllah diyorum.Ama 3 4 güne gecer de tabi dokroruna kontrolüne git tabi.kanama falan yoksa sıkıntı da yoktur bence.bende hareket etmeyince bir kac gun cok merak etmistim
canoldunbebegim Nesegazi aynen canım benim eşim onuda yapmaz bildiğim için rica bile etmedim, kanama yok çok şükür perşembeye randevu buldum gideceğim inşallah