Cansu2018 Kizlar 34 haftaligim. Dogum 3 eylul gorunuyo ama ya agustos sonunda olursa bayrama denk gelirse. Doktorum olmazsa coook korkuyorumm 😱🤦🏼♀️
Buketnar Cansu2018 benimde 1 eylül . Ben özele gidiyorum cuma günü sordum . Bu gibi durumlarda ben gelecem Doğumuna tabiki dedi. Yoksa niye özele geliyorsun dedi 😬😬😬 Birde doktorum tanıdık tabi
belizdoruk Cansu2018 benimde öyle canım bayramdan hemen sonra doğum planlanıyor sezeryan ama kısmet bayram da fa gelebilir belli olmaz doktorlar geliyor ama benimki gelirim dedi sor bi sende
4283eslem Cansu2018 aynen bnde 34 haftalığım doğum 3 eylül ama sezeryan olunca bayramdan öncede alabilirim dedi doktorum🙄
Emineslh Cansu2018 aynı durumdayız 34 haftaligim ve doktoruma daha sormadım ama gece doğuma bile nöbetçi gelirken bayram tatiline hiç zannetmiyorum ki gelsin 😤😤😤
Minikmucizem1 Cansu2018 sahi ben hiç böyle dusunmedm ya ağustos 12 ama ya uzatma bayrama devlette doğum yapıcam bide ben nasıl olaolacak
AliyeAsel Canım onu doktorunla konuş benimde bayramadenk gelebilir ama doktorum ben burdayım dedi mesela
bynduru benim dogumum da dokuz gunluk bayram tatiline geliyor normal sartlarda.Özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorum ben olmam nobetci olur dedi.bebek su an yatay pozisyonda durdugu icin sezaryen planliyor oyle olursa bayramdan once olacak.
Duygue Cansu2018 benimde doğumum bayramda normalde ama sezaryen olucak diye erken olsun istiyorum bayramda o kalabalıkta karmaşa olmasın diye
Birglbiray Benim doğumum da ayın 19ile 28 arası gözüküyor tam da bayram 😁 ben konuşuyorum erken gelsin diye bayram da gelmesin 😁 son haftam zaten el öpmeleri başlığı adı altında dolanamam