Zerenella canım benim 1,5 yıllık evliyim. 1 yıllıkken doktora gidip normal kontrol olmak isteyip bebek istediğimi belirttim doktor muayene ettikten sonra hani ben birsey olduğu için değil kontrol amaçlı gitmiştim bilmiyordum rahimde perde olduğunu yani şeklinin kalp şeklinde olduğunu bu şekilde hiçbir şekilde bebeğimin olmayacağını önce rahim filmi sonra ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Hastaneden sadece ağlayarak kahrı perişan bir halde çıktığımı biliyorum hatırlıyorum. Ve söz de rahim filmi hastanede çok pahalı diye sizi şuraya yönlendiriyorum diye beni fizikomere yollayacaktı fizikomer Kartı verdi yani elime. Ve ben araştırdığım da hastanede zaten film hic çekilmiyormuş doktorun amacı beni anlaşmalı olduğu yere göndermekmiş para kazancı varmış ordan. Hakkımı asla helal etmiyorum rabbim öbür dünyada ahını sorsun istiyorum böyle para tuzağı doktorlara . Neyse kiii Allah seni inandırsın bunların hiçbirisini yapmama gerek bile kalmadan aynı ay içerisinde hamile kaldığımı öğrendim ne bir rahim filmi ne başka bir şeye gerek kalmadan evet su an rutin normal kontrole gittiğim kendi doktorum da söyledi rahim şeklimin kalp şeklin de olduğunu ama insn dedi bunu cogu hastam anlamadan sadece doğum da bile anladığımız hastalar oluyor dedi yani o kadar ki sıkıntısız birsey olduğunu söyledi çok dikkat etmem gerektiğini belirtti sadece su konu da rahim yapımdan dolayı ilerleyen aylarda Allah korusun erken doğum riski olur demişti şu an 6,5 aylığız ve 2 hafta sonra 7 ye gireceğim kasımın son haftası Allahtan birsey olmaz da evladımı bana layık görürse doğum yapacağım 😇 lütfen asla canını sıkma sadece yaşadığım durum ilk 3 ayım kanamalı geçti oda rahim yapım öyle olduğu için bebeğin alanı dardı ve yerleşene kadar zorluklar cekti yavrucuğum onu da serumlarla iğnelerle Protestan fitille bir şekilde yendim ve yavrumu bana bağışladı rabbim insallah asla korkma kimseye kulak asma İnan kötü birsey değil yeniden hamile kalabilirsin buna inanıyorum sana dua edeceğim bu kadar üşenmeden yazma nedenim ben bu yüzden çokkk üzüldüm çok cektim günlerim haram olmustu ama şimdi sefasını sürüyorum çok şükür sırf üzülme için rahat etsin diye yazıyorum güzel günler hemen yakında sakın umutsuz olma ♥️💐😇