Symanr Hanımlar merhaba 31 haftalık ikiz gebeyim gündüzleri değilde akşam olunca karnım çok kasılıp sertleşiyor ayağı kalmak orda dursun yürümekte zorlanıyorm aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
Nilszn Symanr dr arada olabılıt dedi hele son donemlerde sık sık olucak bebek doğuma hazırladıgı ıcın kendını boyle sertlesme hıssedeceksn dedi
Hly06 Symanr şu an aksam oldu ve bende ayni durumdayım çatlayacak gibi oluyorum sanırsın dunyayi yedim
Htc-28 Bende 32 haftaya yeni girdim ve bir haftadır bendede çok sık olmaya başladı benim doktorumda normal olabilir dedi
4438bebegim Uyurken sertleşme ile uyandım kıpırdayamadım bı süre devam etti doğrulama için zorlayınca da ağrı dı bekledim geçti korktum ama baya inşallah herşey yolundadır
Babybella Symanr Evet birebir aynısı. Taş gibi oluyor çok tuhaf. Ne olduğunu anlamadım akşamları oluyor
Cigdem_42 Symanr şuan aynı dert bendede var 32+3 haftalik hamileyim karnim patlayacakmis gibi hissediyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok zor ya
merymm44 Symanr 33+5 bendede oluyor ayaklarıma kraplar ve çok ağırlaştı ayaklarımın üstüne basmak bile istemiyorum