Canankp Merhabalar, eşiniz , kayınvalideniz veya anneniz size doğum hediyesi ne alacak veya aldı acaba ?? Ben de güzel bir şey aldırmak istiyorum bana soruyolar da sizlerden de fikir almak istedim
Elbet-birgun-kavusacagiz Canankp kayinvalidem beni darlamasin en buyuk hediye o olucak 🤣🤣 Kendi annem ve babam allah izin verirse dogumunda bilezik takacam der hep 🥰 Esimde ne alirsa ama altin sevdigim icin oda taki alir ahahahahah
balbocegim27 Canankp annem iki çeyrek takacak kayinvalidem den bisey beklemiyorum eşim de doğumdan önce araba aldı sonra da ufak bi bileklik alır elimizdekini ona yatırdığı için büyük bisey beklemiyorum
Zeysezer Canankp valla bende kayınvalidemden pek bi şey beklemiyorum 7. Torun 1.ye bile hevesleri olmamış 😒 annem babam bi şey almasalar da olur kadın hep örüyor alıyo kıyafet onu bunu eşim bilezik alcak takan bi insan değilim ama 😁
373437 Elbet-birgun-kavusacagiz kesinlikle ilkine katılıyorum😡😡 ailem uzakta gelemiyorlar😢eşim de bana yarım altından künye oğluşuma da çeyrek altın aldı doğumda takıcak inşallah 🙏 ama doğuma var daha Allah’ın izniyle Ocak ayında
balbocegim27 Canankp 33+6 yız bir çöp almadı sırf ben kızının doğum gününde 2 çeşit kurabiye yapıp hediye aldım gittim diye altta kalmamak için 150 tl para verdi onla pijama aldım
Tazeannevebebegi ecemsmom bana düğünde taktılar beşi bi yerde daha sonra ne doğumda taktılar ne bebeğime demek hepsini ona harcadılar 🤣🤣
Edera Eşim ev robutu alıcak her işi kendi gören robottan😂😂 dahasını bilmiyorum ama birşeyler aldığımı söyledi yine ama doğum yapmamı bekliyor 😁 bende öyşe tabi eheheh
songulkarasu20 Canankp banada esim alıcak diğerleri alırmı bilmem bende ne aldırsam bilemedim kolye aldırsam çocuğun ismini yazdirsam yoksa setmi aldırsam bilemedim bu tarz bişy istiyorum bende [](https://)https://resimyukle.io/r/j1ypG2gn3F
Sirince-anne34 Canankp kayınvalidem bana bir tane çeyrek li bileklik almış bebeişede çeyrek annemde bebişe künye yapacak eşim ne alacak onu bilmiyorum 😄
Sirince-anne34 Elbet-birgun-kavusacagiz 😄😄kayınvalideden yana şanslı olan bir ben varım heralde 😄 1 öz 1 üvey olmak üzere 2 tane var 😄
AseLenaMom Canankp Eşim kolye yaptırdı annem altın bileklik kaynanam çeyrek görümcem künye yaptırmış 🥰😅
Guney16_Enes21 Canankp İlk oğlumda kayınvalidem tam hatırlamıyorum ama sanırım 8-10 tane çeyrek vermişti. Kendisi rahmetli oldu şuan kayınpederim maddi olarak destek oluyor Allah razı olsun. Bişey beklemiyorum zaten yapabileceğini yapıyor
Aysegull61erva Bana kayınvalidem bilezik sözü vermişti ama şimdi almam diyo bi beklentim yoktu ama söz verip almamakta ne bileyim… Hamile oldugumu öğrendiğinde içinden gelip söyledi 24+3 olduk geçen gün alamam dedi bende iyi almazsan gelme dedim heyecandan öyle söyledim dedi söylemeseydi dimi
Canankp Aysegull61erva aynen öyle yapmayacağı seyi söylememesi lazım söylüyorsa da ne yapıp ne edip yapması lazım bence
Aycaaa571 Canankp annem çoğu şeyi aldı zaten hala alıyor kayınvalidemgilin durumları çok sıkışık olduğu için zorlamak istemiyor içlerinden ne gelirse 🤗
Sevci Açıkçası bizde geline veya kıza bişey verildiğini görmedim ve duymadım o yüzden beklentim yok sadece kayınvalidem bebeğe çeyrek takacak annemde künye yapacakmış o kadar 🙄
darkparadise Doğum hediyesi bana saçma geliyor yani bir beklenti hediye için doğum yapmıyorum zaten en büyük hediye bebiş olacak bana 😍😍 bebişe de takı takmak isteyen istediğini takar o altınları da bebeğin hesabına koyarım