0223 7 haftalıgız usg ile değil vajinalle gorundü embriyo faksat doktor gelişimi durmuş gibi görünüyor dedi yanılıyor olabilirmi böyle bişey yaşayan oldumu
irem Ben yaşadım🙌🏻 Genelde tek bir kontrolde bunun teşhisinin konulamayacağını söylemişti doktorum. Bir kaç kez takip etti beni gelişmedi maalesef. 7.haftada gelişimi durmuştu ve kürtaj oldum.
irem 0223 İlaçtan söz etmedi ama benim zaten kanamalarım başlamıştı son zamanlarda. Kendin de düşürürsün dedi ama ben o psikoloji daha zor olacağı için kabul etmedim kürtaj olmaya karar verdim.
bahtnurr1 0223 4 yaşında kızımız var 😊 doktor yanlış bakmıştır dedi başka doktorlar geç canlandı dediler galiba
irem 0223 4 ay dinlen dedi. 4 ay korunduk. Korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım. Şimdi 18 haftalık hamileyim🌸
irem 0223 Şuan gayet sağlıklı ilerliyoruz çok şükür. Fakat hemen karar vermeyin geç döllenme vs olabiliyor başka doktora görünün. Sonuç aynıysa da üzülme vardır her şeyde bir hayır🌸
irem 0223 Üzülme canım. Sağlıksız bir gebelik vücut istemiyor ve atmaya çalışıyor. Gerçekten her şeyin başı sağlık. Eğer sonucu kötü olursa, sağlıklı bir gebelik diliyorum sizin için tekrardan🌸
Biricikmom Canım nasip değilse zaten düşer ama sakın hemen kürtaj yaptırma bence biraz bekle haftaya yine kontrole gidersin arkadaşıma 6 haftada aynısını dediler geçen ay ama şu an gayet iyi bebiş 2 aylık oldu