poyrazinannesi3547 Merhaba kızlar bilginiz var mı ben bugün duydum günde 1 2 adet sarımsak yemek bebişlere kilo aldırırmış ama şekeri olanlar tansiyonu olanlar düşük riski kanaması olanlar tüketmemeli ![] Tüm bebişler sağlıkla dogsun inşallah
Hilal-95 poyrazinannesi3547 yoğurtlu çok severim🤣 ama günlük de mideyi maffeder be tansiyonu sıkıntıya düşüreblır
anneyim_33 poyrazinannesi3547 😳😳 kızlar belki inanmayanınız da olabilir ama bizim yemeklerimiz de sürekli sarımsak vardır cacık da sofradan eksik olmaz oda sarımsaklı oluyor sürekli 39 haftalığım oğlum 3 buçuk kilo doktor da şaşırıyor ne yiyorsun sen diye bana soruyor doğru mu acaba sarımsağın bir etkisi mi oldu acaba 🤔
Lokumunannesii poyrazinannesi3547 bende günlük bir bardak süt badem ceviz bal muz bızzzt güzelce içiyorum kilo aldırıyor annelere fikir olsun tadı da enfes
poyrazinannesi3547 Kubra2721 evet fazlası zararlı olabilir bende bugün yemekte kullanmştm bi bakym dedim faydalarına
poyrazinannesi3547 Hilal-95 Aynen yoğurtlu çok güzel oluyo ya her gün değilde mesela haftanın 3 günü bile yesek iyi olur tabi başka bi sağlık sorunu yoksa 😍
Hilal-95 poyrazinannesi3547 çok şükür bende yok yiyorumda hayta yedım bugun🤣 Kastamonluyum sarımsak ince çizgimiz😔🤭🤣
poyrazinannesi3547 Seross10 umarım tez zamanda düzelir canım valla gebelikte bi düzen kalmıyor benimde tsh çok yüksekti ilk zamanlar şükür indi şuanda
Seross10 poyrazinannesi3547 10 oluyor bazen ama genel olarak 9 5 etkilemiyor beni açıkçası yükselmesinde 😔
poyrazinannesi3547 haticerale63 Ben ilk 3 ay tüketmiyordum koku hassasiyeti vardi ama şuan geçti midemi yapsada yiyorum bazen siz neden tüketmiyorsunuz