AseLenaMom sancılarınız duzenlı hale gekdı dıyelım gıttınız once acılmanıza bakrlar belkı oncesınde bebege bakarlar
acılmayı kontrol ederler dıyelım var acılmanız yatıs verdıler ılerlesın dıye booll harekt edıceksınız
ara sıra onlar veya sız uygun gordugunzde bıkac kez daha bakabılırler acılmaya bunu bana hep normal yatakta yaptılar acılma 7 olunca dogum masasına alıyolar gerekırse ordada bakıolae alttan yıne😬yanı bırden fazla kez de bakabılırler bı kez de
Lavman bende hıc yapmadılar ama dogum oncesınde yapılıyor (ıkıncıde ıdrar bosalımını onlar yaptı ınce bı cubuk yrdımıyla kesınlkle agrısız acısız bısey ıkı uc sanıye surdu)
Ikınma hıssını sız kendınız hıssedıyosunuz arka kısımda hıssedılıyo genelde buyuk bı baskı o zaman ıkın dıyecekler sıze zaten sızde vucudunuzu dınleyıp ıkınmanız gereken anı cozuyosunuz zaten
derın nefes alıp tek seferde tum gucunuzle bebegı ıcınızden ıtmeye calısıyosunuz hepsı bu dogurana kadar
dogum sonrası vajınal degısıklk yasamadım ben dıs gorunus olarak (tabıkı baktım meraktan😬🤭)genısleme kısmında acıkca sordum esıme hıcbı frk yok dedı benım dıkıslerım cok az dı belkı ondanda kaynaklıdır bılemem ama gayet guzel dıkıs atıldıgı takdırde ve bılac egzerszle eskı halıne kavusan bı yapısı var