Canan123 Mutlu_damla yok hayır bildiğiniz telefonu titreşime alırsınız ya öyle. Ya da kendinizi sıkarsınız titrersiniz ya
Mutlu_damla Canan123 hmm vallahi ilk defa duyuyorum canım. Ben hıçkırık tutmuştur diye düşünmüştüm de. Bunu bi doktoruna sor istersen
Miraycaner Canan123 Evet hıçkırık değil bende dün hissettim ilk defa 36+1 im. Telefon gibi titreyip durdu çok şaşırdım 🤷🏻♀️
GulcanDongel Canan123 aynen öyle düşünüyorum inan ki, normal sağıma soluma yatıyorum titremeye başlıyo velet 😃
Emineyavuz_53 Canan123 Hickirik değil onu fark edersin gobisler bildiğin titriyor sallanıyor bebikolar bildiğin ..
momsturk Canan123 32. Haftam benimki de titriyor. Diyorum değişik pozisyonlar peşinde nereye gideceğini bilemedi herhalde 🙈 ama bi değişik oluyor insan gerçekten her zaman olan bir şey değil de olunca da bazen uykumdan uyanıyorum
Hifaefraimm Canan123 ayyy sabahın köründe bu mesajı okurken sesli güldüm eşimi uyandırdım allah seni ne yapmasın iknci dünya savaşına hoş geldiniz venim ayı uyandı böğürüp duruyo😂😂😂😂