tugceeebayarrr Gerçekten şimdiden başladı çok güzel duygular ama. Ağda problemi Sancılar Kusmalar Bayılmalar Doğum Sezaryen Ve daha birçok zorluklar . allah yardımcımız olsun kızlar .
Ummi tugceeebayarrr zorluklarını şimdiden yaşıyoruzz 😥 kadin olmak bambaska bisey anne olmak dha baska bosuna ayaklari altina cennet serilmemis annelerin
DuruSuedaAca tugceeebayarrr doğumdan sonrada gaz sancıları,sarılık ,gece uykusuzlukları,ağlama krizleri aldığımız kilolarla yüzleşme ama bunun yanında mis kokuları,gülüşleri ,aguları her şeye değer ☺️🤗
Ozlem6161 tugceeebayarrr amin cümlemizin insallah bende sezaryen ile doğum yapacağım iki oğlum var üçüncü de oğlan olacak nasip olursa nasıl bakacağım hiç yardımcım bile Yok 😔😔
Esmmaa Valla ben biran önce doğurmak istiyorum dediğimde herkes bence tadını çıkart doğunca karnımda daha iyiydi diceksin diyolardı, gerçekten öyleymiş🤣 hamileliğin tadını çıkartın kızlarrr
tugceeebayarrr Ozlem6161 benimde Yok benim ilk bebeğim sen en azından tecrübelisin üzülme Allah yardımcımız olsun herşey düzene girer
Ozlem6161 tugceeebayarrr amin 🙏 kaynanam bi bina var aramızda yüne de gelip yardım etmez kendi annem Rize’de ben Trabzon da oturuyorum uzak baya