assilem Merhaba kızlar. İkiz gebeliğinizde değerleriniz neydi acaba? Hatırlayanlar var mı? Beta hcg de nasıl bir artık vardı ve kaç haftalıkken öğrenmiştiniz 🙈
Halide_70 Ben tüp bebekte 10. Günde test yaptırdım. 4+4 falan olabilir. 312.5 ile başladık. İki gün sonra 1216 ile devam etmişti. 🤗
Eylul966 Son adet tarihim 1 mart 2 nisan gibi test yaptım pozitifti sonra 7 nisanda kan verdim 1694 çıktı 13 nisanda 17530 çıktı beta bir hafta sonra da gittiğimde iki keseyi ve kalp atışlarını duyduk
2minikmucize Son adet tarihim 19 haziran.14 temmuzda 330 , 16 temmuzda 843 çıkmıştı ☺️Tek yumurta ikizleri 😇😇
assilem Ay insallah benimde öyle artar 🙈 dün gece yaptırdım bakalım test Bi problem varmıs bugun aksam bekliyorum heyecanla yarında doktora gideceğim.. Umarım öyle olur…
assilem melekanesi Benimde ayın 15 inde 1354 iken 20 sinde 7489 çıktı. Kontrole gittim sadece kese oluşmuş. Kalp atısını haftaya duyarız dedi. İkiz olabilir mi dedim yok dedi ama bilemiyorum konustugum doktorlarda Baska seyler söyledi.. Kısmet artık…
melekanesi assilem 5+3 de muayene olmaya gittiğimde iki kese göründü. Doktorum belki biri kaybolabilir demişti. 6+3 de ise bebekleri ve kalp atışlarını duyduk. 🧿🥰 Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsun inşallah.
merakliblog assilem benim de kesede tek dedi doktorum kalp atışında ikisinin de minnak kalbini duyduk ağla ağla öldük çok güzeldi😍
assilem merakliblog Yaaa maşallah ne kadar güzel bir duygu❤️ rabbim herkese hayırlısını versin insallah 🤲
merakliblog assilem amin. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin🤲🏼