Tugcedgn Kızlar boğazımda yutkundukca batma hissi var tuzlu su gargara yaptım ama hafifletmedi tavsiyeleriniz varmı :(
Duy_gu Tugcedgn bal ve zencefil ikisinin karısımı iyi geliyor ama zararı olurmu bebeğe bilemiyorum balla sütü de karıştırıp içebilirsiniz
Asiyes Tugcedgn eczaneden bepantenin pastilini almıştım diğerlerine izin vermiyorlar ama , doktorum onaylamıştı
Nznuuz Tugcedgn sıcak suya bal, limon boğazımda acıma hissettim 2 gün içtim geçti, adaçayı önermiyor doktorlar.
Gizemin-minnakI @Tugcedgn benimde öyle boğazım kuruyor burnum tıkanıyor . Ihlamur falan iç ama fazla içme dedi bana. 1 bardak içiyorum . Sıcak şeyler içiyorum . Biraz iyi geliyor
Babybella Tugcedgn Tuzlu suyla gargara iyi gelir. Pastilde alabilirsiniz. Doktorum izin vermisti bana
Cagla-91 Tugcedgn benim de oldu geçen gün sizin gibi tuzlu gargara yaptım. Limonlu çay içtim. Gece yatarken de ballı süt 🌼
Tugcedgn Cagla-91 çok teşekkürler cok garip ya bir anda yani yutkunanamamaya başladım sürekli tuzlu su yapıyorum gargara bide limonlu zencefilli çay yapcam oda çok iyi diyolar