Rukensema 2 hafta hep geriden geliyor sebebini sonuçlarını hala tam olarak anlayamadım bunun sebebi sizce ne olabilir
Hilal-_19 Rukensema bizimde kilo 1 hafta geriden karın çevresi 2 hafta geriden geliyor 2 haftada bir kontrole gidiyoruz 31 haftalıkken 1500 gramdı 33 haftalık olduk bakalım ne kadar aldı bizde bi sıkıntı yok tansiyon yada enzimler felan normal doktor minyon olabilir dedi bakalım bu hafta hep et köftr yedim aldımı acaba
Garfield06 Rukensema benimde geriden geliyordu 1 hafta kadar. Diger kontrole gidene kadar beslenmeme cok dikkat ettim toparlamiş haftasini 1 hafta öne taşımış. Sonra aile ici biraz stres yaşadim dogru duzgun beslenmedim tekrar gerilemiş. Şuan daha cok dikkat ediyorum beslenme faktoru sanirim benimki anladım. Protein ve meyve agirlikli beslenmeye calisiyorum 35+5 olduk c.tesi kontrol var
Rukensema Hilal-_19 bende tiksindiğim halde et balık köfte yiyorum muz kuruyemiş kaşar peynir süt soda aklıma ne gelirse hepsini yiyorum ama bi türlü olmuyor 37 haftayım karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ne yersem yiyim düzelmiyor size doktor can sıkıcı bir şey dedimi bu konuyla alakalı çünkü bize bebeği alırız küvezde büyür denildi
Hilal-_19 Rukensema hayır demedi öyle bsey sen yemene içmene bak kafanı takma kilo aldıgı sürece sıkıntı yok dedi zaten 2500 kilo ve üstü olursa cigerleride iyi gelişirse küveze alınmaz diye düşünüyrm
Rukensema Hilal-_19 şuan 2500 37 haftayım 2 haftada sadece 300 gram almış doğumdan sonra bi sıkıntı olmaz inşallah
Hilal-_19 Rukensema bizim 31 haftalıkken 1500 gramdı carsamba kontrolum var 2 hafta full et balık köfte yedim maden suyu süt içtim bide keçi boynuzu özü içtim bakalım ne kadar almıs
Rukensema Garfield06 yediğimin iki katını yedim asla almıyo bir ayda 7 kilo aldım sırf kilo alsın diye ama işte olmayınca olmuyo her şey kafada bitiyo
Rukensema son adet tarihim 25 aralık ama geç döllenme denildi 4 ocak olarak ayarlandı zaten 25 aralık diye hesaplayınca 2 hafta değil 4 hafta çıkıyor gerilik bakalım sancılarım da arttı bu hafta rabbim hepimizin yardımcısı olsun