Zeynepp97 Bugün tam 100 günlük olmuşuz , daha yeni yeni hamile olduğumun farkına varıyorum ilk haftalar sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyordu 😂
Zeynepp97 Deniz59 Yaa neden acaba, bendede biraz duygusallık başladı normalde pek duygusal biri değilim eşim bile şaşırıyor durduk yere ağlayasım gelince, ben o yüzden tamam galiba ben hamileyim falan demeye başladım sjsjsjsj 😂
Deniz59 Zeynepp97 ay bilmiyorum ya 😁 ben normalde çok duygusal birisiyim şimdi daha duygusalım eşim sesini yükseltse hemen ağlamaya başlarım 😂
Zeynepp97 yigitegenin_annesi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Cinsiyeti belli mi bebişinizin 😍
Somerkadir4 Deniz59 Neden sordum çünkü hani derler ya kız çocuğu hamileliği zor geçer diye sizin kolaymış yani o teori de çökmüş oldu 😂benim de çok kolay geçiyor hiç anlamiyorum arada çok yorulunca kasık ağrısı oluyor o kadar 🤲🏻bı oğlum var inşallah kız da nasip eder yaradan🤲🏻🤲🏻💜
Deniz59 Somerkadir4 yok kız kolay olur mu mide yanmaları bel ağrısı gece yatakta dönme sorunu vajinada baskı ağrı 😂 sadece bu sorunlar var 30. Haftadan sonra başladı önceden rahattım tabi