Sultan3455 Gebelikte biontech mi sıvonoch aşısı mı oldunuz ve kaçıncı hafta da koşunuz bayanlar acilll🌸
sunashn50 Sultan3455 ben aile hekimime gittim fakat doktoruma danışmadan olmamam gerektiğini söyledi doktorunuza Bi danışın isterseniz hangi aşı olmanız gerektiği konusunda da bilgi verir 😊❤️
Nureylaa Sultan3455 ben biontech olmayı düşünüyorum bugun tetanoz oldum 1 ay sonra 24.haftamda olurum
mervegemen- Sultan3455 ben biontech olacağım doktorum ve bir çok doktor onu önerdi malesef şuan karantinadayim teslim.negatif çıkarsa hemen yaptircam.
Nuray051988 Kızlar ben dogumdan sonra olmayı düşünüyorum fakat doguma gittiğimde aşı problem olurmu sizce?
Nureylaa Seross10 bugun ebe de aynı gün bile yapılıyor dedi ama en az 15 gün iyi bence de benim doktorum da 1 ay koy dedi ama yaptıran çok 1 ay koymadan
Seross10 Nureylaa doktorum 1 hafta ara ile yaptır dedi ebe aynı günde yaparız dedi aile hekimi 15 gün olmalı dedi. Dedim 15 güne uyayım 😁😁
Annebaba23 Kızlar yan etki yaşayan oldu mu? Ateş, kalp ritmi değişikliği vs. Gibi yan etkileri yaygın diye okudum
GaMzeshn Annebaba23 Bennnnnnn.. 17+5 te oldum kaşıntı ve döküntüler oldu ama en önemlisi nefes darligi… İkinci dozu olmam. Alerjik bı bünyeniz varsa olmayın bence…
Neclam321 Sultan3455 Ben sağlık ocağında sordum gebelere en çok hangi aşıyı vurdunuz diye biontec tercih eden dha çok oldu dedi