happyden Bugün doktora gittim hamilelik kesesi gördüğünü belli belirsiz bir kese olduğunu söyledi yeni oluşmaya başlamış dedi kan testi istedi kan testi sonucum 2den küçük çıktı böyle bir durum başına gelen var mı ?
happyden Aysel0707 evet bende öyle biliyorum Aysel hanım ama olmayan keseyi de nasıl görecek diye düşünmeden edemiyorum
happyden Dygrd paylaşmayı denedim ama fotoğraf yükleyemedim resim ekle diyorum olmuyor ama sonucum <2 yazıyor 2den düşük yani
Minnakkurabiyeveannesi27 happyden Kuzum kan da çıkmazsa kese imkanı yok gözükmez en az 1000 civarı olunca beta HCG gorulebiliyor bir kaç gün bekle tekrar kan sonucuna baktır belki de geç döllenme olmuştur
annesinin_beybisi happyden bence doktor kese görmedi rahim kalınlaşması görüp gebeliğe yormuş olabilir ama rahim adette yakın da kalınlaşıyor
happyden annesinin_beybisi inanın önce gördü bak kese dedi sonra kaçırdım dedi sonra tekrar bastırarak baktı şu an çok yeni yeni oluşmaya başlamış dedi kan ver dedi kan sonucumda doktor gittikten sonra çıktı gösteremedim
Aybuss Benim ablamın gebeliği kanda çıkmadı mesela.. Doktor Tarlusal verdi içmedi dokunuyor diye kendiliğinden sökülürüm diye bekledi 15 gün kadar gene sökülmeyince gene doktora gitti gebe olduğunu öğrendik..