246810 Bir tane 10 li hastane çıkışı Bir tane 8 li hastane çıkışı Bir tane 5 li hastane çıkışı 4 tane 0_3ay alt üst takım 3 tane 3_6 ay alt üst takım Sekiz tane zıbın İki tane tek alt 2 tane 3_6 ay tulum 1 tane triko yelek 2 tane penye yelek 2 adet salopet Diğer eksiklerini yazmadım çorabı ağız mendili vesair onları da alacağım bu kiyafetler yeterli olur mu bebeğim ocak doğumlu olacak inşallah.eksiğim veya fazlalık varmı ilk gebeliğim tecrubesizim
Nisan4523 246810 Benim de bebeğim ocak ayının sonunda doğacak. Ben de yavaştan almaya başlayacağım. Güzel başlık olmuş. Takipteyim 😊 bu arada zıbınları uzun kollu mu aldınız?
Duygu3542 246810 ikili takım ve tulum alın isterseniz ilk doğduğu zamanlarda giydirmek icin. bide kış bebeği yıkayıp kurutmak belki sorun olabilir. İlk zamanalr cisi dışarı çıkıyor. Yikama kurutma sıkıntısı yasamayin
246810 Gunesim1 Tabiki bekleyin 😅 tecrübeli anneler yardımcı olur umarım insan ne alacağını bilemiyor her kafadan bi ses çıkıyor kimisi kış bebeği çok kıyafete ihtiyaç olur diyor kimisi bebekler hemen büyüyor çok abartma diyor bende neyi ne kadar alsam kararsız kaldım 🤷
246810 Nisan4523 Geneli uzun kollu canm hastane çıkışlarında da zıbın var onları da sayarsam 8 tane uzun kol iki kısa kol
Seymaayyy Nisan4523 benımde Ocak ayında olduğu icin bır çoğunu uzun kollu aldım :) wakikide 2 adet uzun kollular 20 TL çok uygundu fıyatları 🐣
246810 Duygu3542 0_3 ve 3_6 ay alacaklarim ikili takım şeklinde toplam 7 tane takım .tulum hastane çıkışında bir tane ayrıca iki tane daha var salopette iki tane toplam 5 tane oluyor kaç tane daha alsam bir iki tane daha mı eklemem gerekir biraz o da düşündürüyor kışın kurutmasi sıkıntı olur mu diye ama kaloriferler hep yanacak üzerinde de kurutabilir miyim
246810 Duygu3542 Aslında o da kafama takılıyor iyiki hatırlattıniz☺️ bir tane battaniye bir elyaf Yorgan bir tane örgü battaniye iki tane kundak annemler bir tane de pamuk yorgan yaptıracaklar mis bilmiyorm bebeğe ağır gelir ilk doğduğu zamanlar diye dusunuyorm sonradan kullanırım bir tane de pike almayı düşündüm yeterli gelir mi sizce Bide şu kundak battaniyeler oluyor onlardan da mı alsam yoksa gerek yok mu bilemedim
honeyland 246810 alt üst takımlar nasıl oluyor ya bilmiyorum alt üst takımları şapkası eldivenleri oluyor mu alt üst takımlarında
Mukaddesahin 246810 benim de Ocak da gelecek bende almaya başladım bence çok almamak lazım etken büyüdükleri için 0-3 ayı az almak gerekiyormuş
246810 Mukaddesahin Evet öyle oluyormuş bende 4 tane almaya karar verdim çok mu olur sizce 3 tane mi alsam 3_6 ayı 3 tane alacaktım olmadı onu 4 alirim
zehranurr 246810 0-3 ay alt üst takım tulum ve zıbını arttırın bence. Ben yeri geliyor günde 2 kere kıyafet değiştiriyorum. Çiş sızabiliyor, kaka bezden çıkıyor, kusuyorlar falan gerçekten fazlasıyla ihtiyaç oluyor. Nerdeyse her gün makina çalıştırıyorum ben
Nihanus 246810 eldivenli tulum çok gidiyor ve hepsini minicik almayın iki haftada büyüyorlar. 8 çıtçıtlı body yetmez birde çok kaka oluyor üç parça için makine çalışmıyor 3 aylıklardan bir kaç tane daha alın bence ve tulumda alın kış bebeğini dışarı çıkaracaksanız özellikle içine bir kolsuz zıbın bir uzun kollu bir art birde tulum çekersiniz. Zaten hangi doktora sorarsanız sorun sistem bu. Çocuk lahana gibi olacak sıcaklığa göre soyacaksınız 😅 arabaya bindiniz battaniye çıkacak klimasını arabanın açtınız tulum çıkacak uzun kollu ve altla kalacak. Evde sadece zıbın ve tulumla kalır zaten çünkü muhakkak ısıtırsınız evi evde çok giydirmeyin zaten kaba tabirle sizin giydiğinizden bir ince kat fazla. Bebek başından ısı kaybeder penye bereler edinmenizi tavsiye ederim. Özellikle gece çocuğunuzu kat kat örtmeyin birde oda çok zararlı aman. Birde şöyle bir tüyo var bebeğin üşüyüp üşümediğini sırtından anlarsınız eli ayağı zaten hep soğuk olur genelde
246810 Nihanus çok teşekkür ederim bilgileriniz için . Çok işime yarayacak soyledikleriniz .bütün ailemdende uzakta yasiyorm tek başına da olunca bı de tecrubesizlik ekleniyor işin içinden çıkamıyorum bütün dediklerinizi not aldım aklıma😍
Parsss 246810 bana hiç bitmiyor eksik ya hep az gıbı yetmıcek gibi sürekli alışveriş yapmak istiyorum daha öğrendıgım ilk gün başladım alışverişe 34 deyım hala alıyorum nasıl önüne gecıcem bunun bilmiyorum
246810 Parsss aslında acele etmemekte fayda var çok alıp hiç kullanmamak da can sıkıcı olabilir .belli bı miktar alınıp doğduktan sonra çocuğun gelişimine göre arttırılabilir kıyafetler .dışarı çıkma fırsatımız olmasa bile artık her işimizi telefonlardan halledebiliyoruz .benmde öyle her gördüğüm kıyafette gözüm kalıyor hepsini alasim geliyor🙂
Duygu3542 246810 ben iki tane penye gibi olan battaniyelewrden aldım bide örgü battaniyelerim var. Yorganı bebeklerde önermiyorlar zaten eee pikede bahar ve yaz aylarında kullanırsın zaten. Bebeği çoksa sicaga basmamak lazim. Şimdi evler doğalgaz ve kaloriferli çok soğuk olmaz. Örgü battaniye ötersin üzerine.
Mukaddesahin 246810 ben 4 tane hastane çıkışı aldım 0.3 ay geri kalanları 3.6-6.9 aldım yok ama 4 den fazla da almayın zıbın daha çok olsun kış bebeğe en çok zıbın değişiyormuş
Parsss 246810 kesınlıkle evet ama kıyafettten farklı şeyler alıyorum genelde hatta 3-6 ıkı uc parça almışım🙈 yenıdoğanla 6 ay sonrası almışım😂 çok instagrama gırıp link takıp edıyorum sanırım onlardan olıyor oyuncak olsun kıtap müslin vs vs hep almak istiyorum
Nihanus 246810 eminim tek başına dahada iyi olacaktır her şey. Ben ailemin yanında oldumda ne oldu korona vardı bizde yaşaya yaşaya öğrendik gerçekten aslında doğrusuda bu 🙏🏻