Anne_N nslhnyldz kesinlikle. Çok iyi oluyor. Hem beli esnek dikişleri acıtmıyor. Ben de ilk doğumda kullandım nasipse yine alacağım.
orkidehaniimm Senayyalcin beden olarak kendi bedeninizi mi yoksa bir büyük beden mi tercih ettiniz acaba ben de alıcam da
co2041 Senayyalcin sezaryenden sonra iç çamaşırı olarak ne giydin canım yüksek bel mi hangi marka benim de almam gerekiyor 🌸
Senayyalcin nslhnyldz hastanede bir paket yetti ama eve geldiğimde kanamam devam ettiği için ben 2 paket daha aldırmıştım :)
Senayyalcin orkidehaniimm Aşırı kilo almamama rağmen en büyük beden aldım zaten sarıyor ve göbek de olduğu için doğum sonrası rahat oluyor paket üzerinde kilo beden sıralaması da var 🌺
Hlyarsln orkidehaniimm bnde 37 deym ve l beden aldm araştırarak aldm sen asagı yukarı yıne kılo alırsn ama en kucuk l beden al yada xl al zaten bogenıde saracak o yuzden sıkıntı yaşamazsn
Senayyalcin co2041 ben her zaman yüksek bel tercih ediyorum yine öyle giyindim dikişime gelmemesi açısından da iyiydi zaten deepend kullandım uzun süre oda yüksek bel🤌🏽
Rumrumrum co2041 Kesinlikle nicolettanın 5 li yüksek bel kilodunu kullan mükemmel birşey hem yanlarını sarıyor hemde göbeğini ve yumuşacık