elifeari 78781101 evet ama ilk gebelikte de kullandım kalbi durdu sağlıksız ise düşecek olanı ne yapsan tutmuyor bende gerginim bakalım nolacak haftaya gidicem kontrole
78781101 begonvilko evet aynen tedbir amaçlı faydaları da çokmuş güçlendirici bebeğin güzel yerleşmesi falan sağlıyormuş gayet iyiymiş yani açıkçası🙂🤲
Nihanus 78781101 hiç bir problem yokken verildiğini daha önce hiç duymamıştım açıkçası 🤷🏼♀️ Ama zaten bende kullandım on gün kadar ilk bebeğimde bir şey olmadı şükür olmaz bir şey yani hiç bir zararı yok dediğiniz gibi bebek rahme tutunsun diye veriyorlar
Pinar2253 78781101 progestan düşük olmasın bebek rahime yerleşsin diye tamamen anne ve bebek için faydalı koruyucu bir ilaç fitil olarakta kulkanabilirsiniz hiçbir doktor bebeğe zararlı bir ilaç vermez
Bayanfindik 78781101 ilk hamileliğimde ilk 3 ay ve son 2 ay kullandım. Şu an 32 haftalık hamileyim ve 28. Haftadan beri kullanıyorum. Zararlı değil aksine bebeğinizin iyi tutunması için yararlı bir ilaç
Terspektif 78781101 düşük riski olan gebeler kullanıyor progestanı genelde yada önceden düşük yapmış gebeler. Sanırım doktorunuz işini sağlama almak istemiş. Kullanın bi sıkıntısı olacağını sanmıyorum
ZZeynepP1903 78781101 aynen canım daha iyi diyor doktorum hatta merak etme için rahatlıkla kullanabilirsin ☺️