-Mucizem- Merhaba kızlarr 🌼 En baştan beri riskli gebeydim 14 haftamda serklaj yapılmıştı ama gebeliğimi yatarak geçirmedim doktorum normal hayatına devam edebilirsin ve işim de masa başı olduğu için çalışabilirsin dedi. Vee gelelim doğum hikayemize 37+1 de serklaj dikişlerim alındı ve 2 cm açıklığım vardı ama bnde hiç gelecek gibi bir his yoktu 😄 18 eylül 37+3 de hafif adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı ama umursamadım çünkü normalde de ağrılarım oluyordu ama bu sefer dinlenmeme rağmen geçmedi uzanırken hafif sulu akıntı geldi ben su mu akıntı mı diye düşünürken pat diye bi ses geldi ve suyum boşalmaya başladı suyum gelir gelmez de sancılarım başladı inanın ne olduğunu anlayamadım bile 😄 hemen eşimi aradım hastaneye zor yetiştik çatala aldılar ebe tama yakın az bi tutarı var dedi ve hemen doktoru çağırdılar doktor geldi tekrar baktı artık tutarı da yok sancı geldikçe ıkın dedi kızlar ıkınmak çok önemli eğer ıkınamazsanız doğum uzar bebeğin kafası çıkışa gelene kadar ıkındım bebek kolay çıksın diye doktorum kesik attı ve artık ıkınma dedi daha sonra bebeğim kendisi çıktı koklaştık öpüştük bebişimle inanın onun sesini duyunca kokusunu alınca insan unutuyor herşeyi 2.860 gr doğdu ve bi sorunumuz olmadı çok şükür Rabbim hepinizin bebeğini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Bebiscann -Mucizem- çok geçmiş olsun canım Allah size bağışlasın evladınızı salihlerden olsun inşallah canım 🥰🤲🤲❤️
Duygu19031903 -Mucizem- Super 🙏 hamilelikte cinsel ilişki yasak miydi peki? Bana doktorum yasak değil dedi o yüzden soruyorum yanlış anlamayin 🥰🥰
Sabihanurr1 Duygu19031903 merhaba canım bende serklajlıyım ve benim doktorum da yasaklamadı 14.haftamda serklaj oldum şuan 22+4 oldum ve her hangi bir sorun yaşamadık ilişki esnasında ve sonrasında
-Mucizem- Duygu19031903 kişiden kişiye değişiyor demekki canım bana yasaktı dikişlerim alınana kadar 😊
36Tubaaslan37 Sabihanurr1 bence bu kadar rahat davranmayın sonuçta riskli gebelik grubuna giriyoruz bence dikkatli olun bi 28. Haftaya kadar en azından yani
Fulyacanferit Sabihanurr1 selam..bende serklajliyim. Bana da yasak değil dedi ama ne eşim ne ben aklımızdan geçirmedik . Siz yine de çok dikkat edin . Rahime basınç oluyo sonuçta
Sabihanurr1 36Tubaaslan37 sık sık olmuyor dikkat ediyoruz ama biz demeden doktor dedi her hangi bir sıkıntı olmaz diye ki olmuyor agrım sızım yanı rahat geçiyor çok şükür ilişki yönünden de ne kadar serbest olsa da yasak olmasa da dikkat ediyoruz tabi
ceylan_34 36Tubaaslan37 22+2 HAMILEYIM DOKTORUM ONAY VERSE BILE BEBEGIM ICIN BEN YAPMAM KI RISKLI BIR GEBELIGIM VAR SERKLAJLIYIM.
Duygu19031903 Sabihanurr1 Evwt banada biz söylemeden söyledi yasak değil diye bizde bı kere denedik ama kendimi hiç rahat ve iyi hissetmedim sonrası nda psikolojik olarak kasıklarım. ağırdı falan korkuyorum yani 🙄
Haticezeynepazra -Mucizem- Bende serklaj yaptırdım şuan 38+4 Perşembe günü sezeryan olacağım bende yatmadım hiç normal hayatına devam ettim bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım sizin adınıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün evladı ni
NinnikoveAnnesi Haticezeynepazra merhaba sizin serkilaj dikişleriniz sezeryan esnasında mı alınacak? Ben de serkilajlıyım ve sezeryan olacak.
-Mucizem- Haticezeynepazra Amin teşekkür ederim sizde bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Yaggmur -Mucizem- umut oldun canım cidden 😊 bende 20. Haftada serklaj oldum şuan 23+4 üm . Rahim ağzında kısalık da var birde sizin kaçtı rahim ağzı uzunluğu . Benim detaylı taramada 16 mm dendi en son serklajdan önce . Rabbim bebeğini sağlıcakla büyütmek nasip etsin 🥰🙏
-Mucizem- Yaggmur Benim 22 haftalık kaybım vardı ve rahim ağzı yetersizliği teşhisi kondu ikinci gebeliğinde serklaj uygulanacak denildi ve bnde ona göre hareket ettim rahim ağzım 32 haftaya kadar çok bi kısalma olmadı progestan fitil kullanıyordum 32 haftada 24 mm di öyle de 37 haftaya kadar geldik çok şükür sende dikkat et istirahat çok önemli sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına 🤲🥰
Baharozdemir @-Mucizem-masallah ya gözünüz aydın olsun ins, ben de 22 hf üstelik çift serklajliyim umarım otuzlu hf gorebilirim🙏 hamile olduğumu öğrendiğim an itibariyle cinsel ilişki yasaklandı bize, olmasaydı da yapamazdık ki bisey olur korkusuyla
H-N-U-R Baharozdemir inşallah görürsünüz Çift serklaj nasıl oluyor anlamadım yalnız bilgi verirmisiniz? İkinci serklaj lı hamileliğiniz mi yani
-Mucizem- Baharozdemir istirahat çok önemli sürekli istirahat edin görürsünüz inşallah 🤲 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰