Zeyyyn 36ya girdiğimden beri oturamıyorum sanki ayakları tamamen heryeri kaplamış gibi batıyor birde sanki korse giymiş gbi daral geliyor yatmaktan bunaldım sizinde öylemi
ebru23 Zeyyyn ayni oturmayada oturamiyorum.yatmayada yarim.oturur pozisyon da biraz iyiyim hep pozisyon degistiriyorum 36+1
Zumruduankakusum Zeyyyn 36+4 al bendende o kadar ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum Vajinada ağrı var bacaklarımı oynatamiyorum zaten yatarken 🤦♀️ Allah yardımcımız olsun inşallah
Zeyyyn ebru23 öyle bende sürekli dön et insan daha çok yoruluyor çoçuk da hareketleri çok güçlendi yattım yeri bile beğenmiyor
Zeyyyn Zumruduankakusum ayy valla öyle normal işlerimi bile Yapamaz oldum azcık ayakta kalayım vajinaya ağrı giriyor peşine belim Sağlıkla kavuşalım ama insan yapabildiği hareketleri kısıtlanması zor oluyor
hanimhanimcik aynen bende de öyle 36+5 ama ben yatınca da rahat edemiyorum nefesim kesiliyor🤣 otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum hayırlısıyla gelsinler balakım bizde en azından daha rahat hareket ederiz