Nurhaliicii Merhaba kizlar 11. Haftama girdim bugün doktor randevusu aldım ancak 1 Ekim’de o vakte kadar da 13 üncü haftayı geçmiş oluyorum 12 hafta bittiğinde mi vitamine geçiliyor hangi vitamin kaçıncı haftada başlandı bilgi verir misiniz ?
MomsZe Nurhaliicii doktorum bana Innate Pronatal verdi hamileliğin boyunca kullancaksın dedi içinde yok yok valla
gldn065807 Nurhaliicii benimde 12 haftamda geçtik multivatamjne ama icinde omega 3 falanda var yani hersey var canim ve kan hapı başladı
Gizemin-minnakI @Nurhaliicii ben folik asit kullanıyordum. 8. Haftada kalp atışına gittiğimde direk multuvitamin verdi içinde sadece omega yok içinde . Ama genelde 12. Haftadan sonra veriyorlar evet . Yine de öyle 1 haftadan falan problem olmaz. Bana da şlk verdiğinde elimde1 haftalık folik asidim vardı . Olsun o bitince başla demişti
mor_menekse1 gldn065807 öyle mi ben 12 +6 yim bugun Dr gittim birsy demedi haftaya kontrole gel dedi ozmn mi başlayacak acba kan ilacına flan
gldn065807 mor_menekse1 bilmiyorum ki canım benim kontrolüm vardı sordum folik aside devammi yoksa bırakayım mı diye bırak multivitamine gecicez dedi bide kan hapı verdi