minikprensimmmm1234 Bugün 37 hastalık oldum Çatı muanesi yaptı doktor açıklık yok dedi rahim de yumuşama da yok hurma yiyorum onun haricinde ne yapabilirim İlişki falan Açılma yapıyor mu
Pambix minikprensimmmm1234 tavsiye ederim benc etkisi var hatta afedersiniz korunmadan direkt yapiverin 🙈 spermler rahim ağzını yumuşatıyor
Aysobaciniz minikprensimmmm1234 YouTube yada instagram melike yoga sayfasında bunun egzersizleri var bakın isterseniz bende bi kaç gündür yapıyorum cuma gideceğim
minikprensimmmm1234 Pambix Yaa cidden mi canım normal doğum istiyorum inşallah bana da faydası olur ya
Deniz1990 Kızlar hello bende 38+2 ilişki kolaylaştırıyormu ben korkuyorum artık ama henüz bi tık yok yalancı sancılarım cok ama
minikprensimmmm1234 Deniz1990 Benim de sancılar var canım nst de de çıkıyor bugün 70 e kadar çıktı Bi ara ama ne kanala inmiş ne de açıklık var
Deniz1990 minikprensimmmm1234 Benim çarşamba tekrar kontrolüm var bakalim ne dicekler canim. Dogum pozisyonunu aldı bebiş çok oluyor ama kanala indimi bilmiyorum rahimde cok ağri baski var. Inş sağlıkla kavusuruz kuzum. Artık ağırlaştıkca zorlasti.
minikprensimmmm1234 Deniz1990 Benim bebiş daha kanala inmemiş ya Çatı muanesinde de üst vajina kemiği baskın dedi 39 a kadar bekleyelim kanala girmez se sezeryan diyor