papatya56 nlycltk Bende 45 derecelik açıyla yapıyorum ıgneyi vurduğum zaman bazı yerlerde sertlik oluyo
papatya56 nlycltk Sagol canım ben direk igneyi vuruyodum iğnenin ucunu vurmuyodum ondan bir iki damla kaldı herhalde bugun içinde
nlycltk papatya56 aynen doktorum öle deyip ilk iğnemi o vurmuştu sonra eşim yokken burda hastaneye hemşireyi vurdurdum o almadı Alman lazım dedim gerek yok dedi sonra dik vurdu morarmıştı
papatya56 deletedmom87894 Gordum canım 5 hafta 3 günlüktüm bir hafta geç döllenme 4 hafta 3 günlüğüm İnşallah sende görürsün özele gidiyorum
nlycltk papatya56 aa hadi iyi hayırlı olsun için rahatlamıştır ne kadarlık oldu 7 haftalık oldu mu 🤗 bende daha cumartesi gittim geldim kontrole işte yarın 21 haftalık olcam haftayacumartesi ayrıntılıya gitcem artık
papatya56 nlycltk 8 haftalığım canım cok şükür içim rahatladı İnşallah ayrıntılında temiz çıkar benı 15 gun sonra bıdaha cagırdı
Senademir04 nlycltk AA bende ikindin 4 430gibi ecoprin içiyorum akşamda saat8 30da oksapar yapıyorum bişey olmaz inşallah
nlycltk papatya56 ee iyi bnmde öle oldu 7 de gittim 10 da gittim 12 de gittim sonra 12 den sonra taramada testi edildikten sonra 1 aya gidiyorum 12 den beri