Burcuoztrkk Suan denizdeyizde 8 haftalık hamileyim suyun içindeyken dalmak falan zararlımı atlama tabikide yapmıyorumda
Edanurusta Burcuoztrkk Çok yormamalısın canım kendini. Bende 18 haftalıkken gittim yani 2 hafta önce yarım saat girdim biraz dinlendim tekrar girdim. Yanında kesinlikle biri olsun. Ayağıma kramp girdi birden arkadaşıma tutunmasam ne olurdu bilemiyorum ☺️
Neroizm Burcuoztrkk cok derine dalmamaya, atlamamaya ve denizden cikinca islak kalmamaya dikkat ederseniz ozel bir sekli yok normal yuzebilirsiniz.
dphnln Dalganın karnımıza çarpmasını önlemeye çalışarak ve tabi ki atlama zıplama yapmayarak yüzmenin keyfini çıkaralım ;)
Busrademiir Bende merak ediyorum ya hiç havuza giden oldu mu bazı kişiler gidiyorum bir şey olmuyor diyor da bende bilgi alayım
aslihan1 Busrademiir haftanın 3 günü düzenli olarak havuza giriyorum 22 haftalık çok şükür bi sıkıntı olmadı bende ilk başta mikrop kapmaktan korkarak girdim ama bişey olmadı
istanbulluanne Busrademiir Valla havuz zararli diyorlar ama dedigin gibi benim arkadasm yazin basindan beri havuzdan çıkmadı hamile oda. Ben güvenemiyorum denize bile girmedim bsey olcak diye 🙁
mmrv aslihan1 Ya her seferinde.mayo bikini degistiriyomusunuz. Islak durmak sakıncali deniyor ama degistirmek surekli de zor
Busrademiir istanbulluanne Bende denizi seven birisi değilim havuz düşünüyorum hamile olduğum zaman gidip gitmemekte kararsız kaldım 😊
aslihan1 Doktorum bana çıktıktan sonra direk değiştirmemi söyledi. Zaten giriyorum yarım saat bi saat kalıp çıkıyorum direk duşa 😉