B-Y94 Bebegimveben0811- hahahaha seninki o kadar samimi ve tatlı ki yüksek sesle güldüm kuzucum doğal aşerme diyelim 🥰🥰😂😂😂💜💜♥️
Bebegimveben0811- B-Y94 ahahah valla 52 ile çıktığım yola 62 ile devam ediyorum bide asersem ne olur düşün kuzu daha yarısna gelmedik 😀😅
Mihriballim 9+0 benimde aşerme yok ama herşeyden tiksindim asla yemek yiyemiyorum yaşamımı kahvaltılık zeytin peynirle sürdürüyorum çok halsizim hep uykum var ve aşırı Bi mutsuzluk var üzerimde hep ağlayasım var sizdede böyle mi 🥺
B-Y94 Sirince-anne34 yaaa 😍😍😍 içimden şiödi o geçti haklısın benimde aklıma çok sıklıkla geçiyor bende istiyorum haklısn 😍😍🥰👏🏻💜♥️♥️♥️
Jadee B-Y94 valla nazar değmesin bir kere bile midem bulanmadı kusmadım aşermedim çok şükür oğlum sıkıntı yaratmadı rahat ilerliyoruz 😂😂
deno1 B-Y94 ben hiç aşermedim sadece bi anda aklıma günlük yediğimiz klasik seylerden geliyor gidip alıp yada yapıp yiyorum
rsm_0026 B-Y94 37. Haftamdayım sadece iki defa aşerdim 😝 ki oda aşermemiydi bilmiyorum 🤣 beklenti duyma bnce bn norml hayatta herşeyi nefsi çeken biriyim hamileyken tam tersi hiç bişi nefsim istemedi 😊
B-Y94 rsm_0026 hee aynen 😂😂 benim herşey canım ister yaparım yerim normalde. Şiödi hamileyken hiç yok bir gariplik var dedim 😂. Bana herkes yandık biz seni hamileyken düşünemiyoruz dediler şimdi hiç bişey canım öyle istemiyor aşerme yok 😂😂😂😂👏🏻
B-Y94 Bebegimveben0811- kızz ben 45 ile çıktım şimdi 46 kafayı yicem kilo da almıyorum 2 kere kontrole gittim doktor aynı kilo dedi 😂😂 ben hiç almıcam galbaaa aşersem alırım herhalde ama aşermiyorum kuzum.
Heather B-Y94 çok erken bir haftadwsınız. Birde aşerme olacak diye bir kural yok yani normal hiç aşermemekte.
rsm_0026 B-Y94 bnde öyleydm😝😝 ki zaten 2 aşermemdede eşim sagolsn birinde mısır dı bulamadı digerindede cips çekti gidip almadı☺️ İkiside boşa olmş oldu🥴
rsm_0026 B-Y94 bnde öyleydm😝😝 ki zaten 2 aşermemdede eşim sagolsn birinde mısır dı bulamadı digerindede cips çekti gidip almadı☺️ İkiside boşa olmş oldu🥴
Demojna B-Y94 37 haftalığım bir kez aşerdim sayılır, o da reklamda sufle gördüm olsa da yesek dedim. Ne şanslı kocam var 😂
Vera18 B-Y94 ilk gebeliğimde canım bir kere bir meyve istemişti onun dışında hiç olmadı. Bu gebeliğimde de 8 ayı devireceğiz öyle aşerdim diyebileceğim bişey olmadı 😬 bazıları birazcık abartıyor sanki bu aşerme işlerini 🙈