B-Y94 Güzel hamişş anneler 🥰 ben 8 +1 haftalık hamileyim bu güne kadar doğru belli bir aşermem olmadı sadece 1 veya iki defa bunu yaşayan var mı 🤭 normal mi bu
Clementinee B-Y94 17 haftalık hamileyim henüz aşermedim daha çok başındasınız benm o haftalarda midem bulanıyordu🥰 inşallah yaşamazsınız
demethanim B-Y94 ben 26+6 canım, hiç aşermedim. Sadece limon tuzu istedi canım ilk üç ay. Başka özel bı isteğim hiç olmadı ☺️ sağlıkla gelsinler. Dün de ilk defa patlamış mısır istedim. Başka hiç olmadı. ☺️
B-Y94 Jadee aaa buda benden 😂😂 kız bulantım da yom öyle ay sabah bulantısı vs yoo tiksin me de yok sende
B-Y94 Clementinee bende o bulantı da yok bazen endişeleniyorum 😂 kokulara karşu hasshasiyetim de çok sayılır 1 2 kere oldu
B-Y94 demethanim aaa buda benden ki sen baya bir ilerlemişin kuzum hadi çoğu bitri azı kaşdı rabbim kucağına almayı nasip etsin 🥰 bende aman bi bulantı kokuşara karşı hasshasiyetim de yok öyle 1 2 kez oldu 😂 limon tuzu da ilk kez duydum kız
Hilal-95 B-Y94 31 haftalık oldum geçen gün aşerdim🤣🤣🤭 1 kez oda sürekli bşeyler istemek çok isterdim ama olmadı verseler yiyemıyorum🤣
Zynpo B-Y94 ikinci hamileliğiminde sonuna gelmiş bulunuyorum ne ilkinde ne bunda hiç aşermedim :( hevesim kaldı … :D
Jadee B-Y94 valla nazar değmesin bir kere bile midem bulanmadı kusmadım aşermedim çok şükür oğlum sıkıntı yaratmadı rahat ilerliyoruz 😂😂
Nebyaa B-Y94 bende hiç bir sey yok bulantı yok tiksinme yok aşırı koku alma yok sadece halsizlik var. O da ben kendimi bildim bileli var 🤣
Bebegimicin1 B-Y94 sadece erik aşermiştim 38+3 oldum eşçmde diyor sen bu sefer bişey aşermedin biley istemedin diyor ilk gebeliğimde çok sey istemiştim bi karpuza 200 tl ödemişti
AnnelikHayali B-Y94 13.-14. Haftaya geldim. Ben de hala aşermedim. 😃zaten bulantılar daha yeni yeni bitiyor. Bundan sonrasında olur mu bilmem.