Nesli37 17haftalik hamileyim peynir yedim dolaptan peyniri acali 6gun oldu acaba bozulmusmudur cok tedirgin oldum
Senayyalcin Nesli37 son kullanma tarihi vardır üzerinde o geçmediyse ağzı da kapalıysa sorun olmaz zaten küflenir bozuk olsa
elfmoom Nesli37 yok canım ne olacak bozulmaz hemen, bozulsa bile bişey olmaz korkma. yine de mide bulantın falan olursa bi doktora gidersin
Beyza00_ Nesli37 canım bende genelde süzme peynir kaşar kullanırım açılınca bir ay gidiyo bize ama rengi bazen turuncu sarı tarzı oluyor o zaman yemiyorum
Cinarsmom21 Kapalı kutuda duran peynir hemen bozulmazki 6 gün daha yeni rengi tadı vs bir değişiklik yoksa sorun olmaz
Nesli37 Cinarsmom21 kapali kutuda duruyor 6gun olmuş bugun açalı yinede bi kase yogurt yedim burnuma ekşi koktugu icin tedirgin oldum
Gizemin-minnakI @Nesli37 tarihi geçmemiş . Hiçbir şey olmaz. Ben peynirimi açınca hiçbir zaman 6 günde tüketmemem . Daha uzun sürede biter . Küflenmediği kokmadı sürece atmam. .kokan peynir kendini belli eder zaten .
Nesli37 Gizemin-minnakI yok benimde sararma kuflenme yok 6gun oldu acali zaten eksi gibi koktu burnuma sadece
Beyza00_ Nesli37 bişey olmaz canım ilk defa mı peynirin o kadar uzun durdu 🙈 valla benim bir ay oluyo katkı maddeli olduğu için bişey olmuyo
Nesli37 Beyza00_ genelde az alirim 3gunde biter bu 6gun kaldi ekşi gibi koktu tedirgin oldum sizin acilinca mi 1 ay duruyor
Beyza00_ Nesli37 evet canım ben ayda bir kere büyük alışveriş yaparız eve aldığım peynirler bir ay kadar yetiyo
Nesli37 Beyza00_ yiyeli zaten 4 saati gecti vucudumda herhangi bi belirti olmadi ishal yada kusma gibi