Wasfiye 6+1 den selamlar 🖖 ilk gittiğimizde kalp atışlarını gördük ve gebelik işlemlerini başlattık birdahaki randevuyu 12. Haftaya verdi sizce normal mi yoksa arası baya uzak mı
Pinarr35 Wasfiye bende 7+2 de gttm o gun 12. Hafta gel dedi bende senin gbi dusundim ama hersey yolundaysa ayda bir cagieiyolarmis artk 13. Hafta gttgimizde de 2li tarama testi yapicaklarmis
EgeAlya Wasfiye bana ilk başlarda hiç o kadar uzak vermemişti doktorum 6 hafta kalp atışı duydu diyelim 2 hafta gün sonra yine çağırmıştı sonra yine 2 hafta sonra bazen 1 hafta sonra falandı
Wasfiye Pinarr35 12. Haftada ikili test yapıcaz sonrasında ayda bir olucak dedi kontrollerimiz artık son ayda haftada bir çağıracağını söyledi banada
Wasfiye EgeAlya doktordan doktora değişiyor sanırım sağlıklı olsunlarda . Bende ilk olduğu izin daha çok görmek iyi olduğunu bilmek istiyorum işte analık duygularım kabarıyor 🤷♀️ 😂
Hilal-95 Wasfiye bence 10. Hafta gitmende fayda var ben ozaman gitmiştim 3 yada 4. Haftada gittim ben hep snra ikili test için gün aldım 12+3 de ikili test yaptırdım tabi sende doktorunda iyi bılır bu benm fıkrım ben okadar bekleyemedm kendım gittim hep 🤭🙃🙃
Pinarr35 Wasfiye bende senin gni dusundum.cok uzun geldi sure bana bisi olcak diye cok korkuyo m bide bnim ikiz dusuk riskimde vardi aklima bir suru sey geliyor endise edersem gider baktirir rahatlarm sende oyle yaparsn
Wasfiye Pinarr35 öyle yapıcam 6 hafta sonra 8 haftalık olucak tam o zaman gideyim en azından içim rahat etsin