Cemilef92 Ayseq Ben de hiç yiyemiyorum ama bunu bilinçli olarak yapmıyorum, iştahım yok, doktorunuza durumu söyleyin takviye verir belki, ben o şekilde idare ediyorum. 29 haftalığız 4 kilo aldım bu arada
bebegimizibekliyoruz1 Ayseq 25+4 5 kilo aldım 65le hamile kaldım 70 oldum şu an kendini yormaktansa ya diyetisyenle devam et ya da sağlıklı beslen
Hilal-95 Ayseq dengeli beslen bence kiloyu veririz inşallah tabı çok almamak iyi ben 31 haftadayım 6 kilo almısım suyu çok içiyorum ben doktorum çok iyi gidiyosun dedi ama bılmıyorum tabi
Saadet14 Ayseq Bende 75 le kaldim 5 aya kadar her ay 1 kilo aldim simdi 24.haftam bu ay 2 kilo aldim bence gayet iyi gidiyorsun vitamin bisi eksikligin yoksa dikkat etmekte fayda var. Bende ediyorum valla
Merveikratanem Ayseq sen o zaman beni hiç duyma kaç kilo ile hamile kaldığımı kaç kilo doğuma gittiğimi
bebegimizibekliyoruz1 Ayseq kendini kasıp üzmektense diyetisyeni tavsiye ederim burda diyetisyenle devam eden hatta kilo veren bile var
FDK2835 Saadet14 bende 55 ya da 56 yla gebe kaldım tam emin olamıyorum şu an 57 kusurum. 14+4 üz. 4. Aya gireceğiz normal mi bilemedim
badembid Ayseq benim doktorum dikkat et diyor ben de 26 haftalık oldum 5 kilo aldım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, ev yemeği yiyorum genelde abur cuburu tamamen kestim canım
Saadet14 FDK2835 Doktorunuz değerlerinizde bi eksiklik görmüyorsa her sey yolundadır. Herkesin bünyesi farklı işte skma canını
Gzmm14 Ayseq Bende kilolu hamile kaldım. Şu an 35 haftalık hamileyim 5.5 kilo aldım. Bu zamana kadar az ve sık yedim. Bence öyle yapabilirsin. Bir öğünümü meyve, bir öğün süt, bir öğün galeta, bir öğün kuruyemiş gibi ufak tefek şeylerle beslendim.
minikmucizemmm65 Ayseq kilonuza dikkat etmeniz çok güzel ama cok yemiyorum demeyin bunun yerine gereksiz şeyleri direkt kesin. Abur cubur vs gibi
Nihanus Ayseq her gebelik bireye özgüdür aynı parmak izimiz gibi. Yeterki annede bebekte sağlıklı olsun kilonun önemi yok aslında 9 ay kusup 10 kilo verende var 30 kilo alanda sağlık olsun en genel tabirle zaten her ay 1 kilo alınmalıdır sizinde öyle gidiyor gibi ama son iki ayda dikkatli davranmanız gerekir gibi çünkü o dönem aşırı bir artış oluyor. Ben oğlumda doğuma +18 kilo ile gittim şimdi 15 haftalığım 5 kilo verdim 1 kilo aldım iki gebelik bile ne kadar farklı 😅 oğlumda aldığım +18 de normaldi şimdi verdiğimde normal yani.. allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻