Yldz_krty06 Merhaba hamiş anneler 20+4 deyim karnimda sanki kalp atımı gibi nabız atımı gibi seyler hissediyorum normal bişey mi özellikle sol tarafıma yattigmda çok hissediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ❤️❤️
Yldz_krty06 UrasEgeninannesi Yani korkacak bişey yok değil mi benim ilk gebeligim çok korkuyorum bişey olacak diye ☺️☺️🙏🙏
UrasEgeninannesi Yldz_krty06 hayır korkacak hiçbirşey yok. Hareketlerini hissediyorsun artık o pıtlar zamanla tekmelere dönecek uykundan uyandıracak seni😅
llFatma Yldz_krty06 benim yarın 24 hafta oluyor. Oturduğum yerde hem gıdıklıyor hem vuruyor eşim de hissediyor karında da belli oluyor. Eşim gidiyor geliyor elimi karnima koyuyor
Yldz_krty06 UrasEgeninannesi Saglikli olsun da beni uyandırsin sürekli ya hep hissedeyim hareketlerini için rahatlasin🤩😍🥰
Yldz_krty06 Ayseq Ayyy maşallah maşallah içim o kadar rahatladı ki hepinize teşekkür ederim çok mutlu oldum ilk defa yazdım buryaa bu kadar kısa sürede cevap beklemiyordum🙏🙏☺️☺️❤️
Elika0 Bende 20.haftadayım bu aralar sürekli pıt pıt halinde :) insan bekliyor artık hareket etmesini. Zamanla tabi sertleşecek tekmeler 😂
Yldz_krty06 Elika0 Acaba ne zaman tekme atacaklar bu demek oluyor ki bebeklerimiz iyi durumda maşallah 🥰🥰☺️☺️
Mom54544 Yldz_krty06 Ooo o pıtlar şu an en masumu sağını solunu dayayacak aha şiddetli tekmeler atacak can yakacak 🤩
Yldz_krty06 Mom54544 Valla razıyım ya sağlıcakla doğdun da ben hep orda varlığını hissedeyim de canım yansın tek 😍🥰🥰
MerveNur- Yldz_krty06 benim iki hafta oldu hissetmeye başlayalı ve cidden güçlendiğini hissediyorum sen de gün geçtikçe o vurmaların sertleştiğini hissedeceksin merak etme 😍
MerveNur- Yldz_krty06 inan çok kısa süre bir iki haftaya daha sert hissedersin benim mesela eşim hissedemiyordu 2 gün önce hissetmeye başladı o da düşün yani dışarıdan bile dokununca anlaşılıyor 😊ben de 21+6dayım şimdi 19+5te başladı
Yldz_krty06 MerveNur- Ayyy masallah masallah rabbim nazarlardan saklasın benimde eşim hissetmedi daha bana sen beni kandiriyosun diyo🤣🤣 bı kaç haftaya inşallah oda dışardan hisseder Allahimmm inşallah sağ salim kucagimiza almamızı nasip eder hepimizin 🤲🤲🤲🤲❤️❤️
Gmzsf Yldz_krty06 20+4 deyim canım benimde aynı bazen 1 bazen sanki 3 kere dokunuyo gibi oluyo artık başladılar 🥰🥰
Yldz_krty06 Gmzsf maşallah Rabbime bin şükür ki bize hissettiriyor çok güzel duygular ilk olduğu içinde çok heyecanlı böyle herkese herşeyi sorasim geliyor ama insanları sık boğaz etmekten de çekiniyorum 🥰🥰☺️☺️☺️🤲🤲
MerveNur- Yldz_krty06 amin amin çok güzel oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp sevmeyi nasip etsin 😍🤗