Iremaltnr Nhrsn İlk 6.haftada duydum çok derinden geliyordu ilkin zamanla daha netleşti kalp atışları 😊
DeryaSekban Nhrsn bu risk her zaman var maalesef. Ama bunu düşünürsek her şey çok zor olur. Bizim sakin istikrarlı iyi beslenen bebeklerine iyi bakan anneler olmamız lazım. Rabbim hepimizin bebelerini kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder umarım 💜
Wasfiye dlrglnc tabiki bende duymak çok isterdim ama ilk bebek olduğu için ve yeterince tecrübeli olmadığım için doktorun söylediğini gözardı etmek istemedim 12. Haftada duyarım artık diye düşünüyorum bende
dlrglnc Wasfiye Elbetteki haklısınız , sözüm asla size değil zaten gittiğinizde elini yüzünü bile seçebilirsiniz zatwn o kadar büyümüş olcak kalp atışınıda rahatça dinlersiniz 😊
Nhrsn DeryaSekban kontrole girişim kalp atışını dinletmedi bize eşimle biraz tartıştılar cihazda o özellik yok dedi yalan söyleyip gönderdi bizi şimdi başka bir hastaneye gidiyoruz😢
DeryaSekban Nhrsn ay bu doktorlarda bir alem. Hiç anneleri düşünmüyorlar. Biz ne hissederiz ne olur ne biter hiç.