Bebekinannesi Beyzanur138 39+3 deyim kızlar ve kasıklarımda belimde bazen ağrı oluyo bebek bı tarafa toplanıp alt tarafa doğru baskı yapıyo bunlar doğum la ilgili mi ilk hamileligim bilemiyorum
Beyzanur138 Bebekinannesi ay vallahi ben bilmiyorum benimde toplanıyor ama baskı yok belki olabilir doğum belirtisi bi doktora gözüksün
Mehfam10 denizdalgasi1 Valla ben bugün suyu kaynattım 3 4 yaprak içine attım demledim içtim sabaha dogurursam haber veririm 😂🤭 rahim kaslarını gevsetiyor diyolar ama bakalım göreceğiz 🤷♀️☺️
denizdalgasi1 Mehfam10 🤣🤣 doğurursan hemen haber ver günde 10 bardak içerim 😂 şaka bir yana sancın olursa da yaz işe yarıyor demektir 😁
Mehfam10 denizdalgasi1 inşallah canım 🤭😂 sen bana dua et ben sana sonra birlikte tüm doğuramayanlara edelim Allah bir başkasına edilen duayı kabul edermiş tüm melekler amin dermiş inşallah hayırlısı ile tez vakitte doğurursun 🤍🤍🤍
denizdalgasi1 Mehfam10 aminn canım 🥰 ben sürekli dua ediyorum buradaki insanlara sana da şimdi edeceğim inşallah sağlıkla zamanında gelir 🥰