busra34- kızlar 37 den selamlar 👍 normal doğum düşünüyorum fakat korkularım hat safhada sizlerin de düşüncelerini almak isterim 😘
Sumeyyems Beyzanur138 yok valla sadece baskı var aşağıda o kadar. Bizimki fazla nazlı çıktı gelmem diyor 🙈
Beyzanur138 Sumeyyems hahah inşallah bizimki nazlı olmaz gelir hayırlısı olsun bakalım herşeyin sağlıkla kucağımıza alalım yeter 😊🌸
Aysobaciniz Beyzanur138 her gittğimde bekliyorum ama bakmıyor zorla gel bak diyemiyorum 😂😂 inşallah canım hepimizin ki
Beklenenhuzur 37+4 deyim. Bebeğim 3 hafta önce kafa aşağıydı ama şu an yan dönmüş durumda. Doğuma kadar döner mi aşağı yine sizce :(
Esyu Bizde bugün 39 haftalik olduk ve hala ses seda yok..🥲 bu senenin kizlari baya nazli galiba gelmek bilmiyolar😃
aselnannesi Beyzanur138 38+6yiz bugün nişanım geldi :) Yarın sezeryan gunumu almaya gidiyordum iyi denk geldi diyebilirim
a_burcu_bur sedanur4004 ne güzel yaa hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 biz 35 olduk ama hâlâ gün alamadık. 36-37de vericek 🤷🏻♀️
Emineuysal22 Beyzanur138 37 hafta günlüğüm bu gün kontroldeydim nst ye girdim sancim çıkmış çatı muaynesi oldum 1 cm açıklık var doktor pazartesiye kadar dogum olmazsa tekrar kontrole gel dedi erken dogum olabilir falan dedi
Beyzanur138 Emineuysal22 yaa ne güzel hayırlısı olsun inşallah açılmanız olur bi avazda kurtulursunuz inşallah benimde açılmam vardır 🌸😊