Nehir35 Kızlar merhabalar öncelikle yanlış anlamayın tabiki sezeryan olsam bile öncelik her zaman bebeğimin sağlıklı olması. İki gün önce kontrolüm vardı gittik doktor bebeğin kafa büyüklüğü 37 haftalık olmuş şuan çapı 92 de eğer 100 olursa sana sezeryan yaptırcam artık dedi ve benimde moralim bozuldu ben kendimi hep sezeryana hazırlamıştım kontrole gittiğimde 34+3 tüm şimdi başka bir doktora daha görünsem mi kararsızım varmı böyle doktorun kafası büyük deyipte normal doğumunu yapan acaba
Deletedmom434 Nehir35 canım ultrasonda da bazen yanılma payı olabiliyor 😊 başka bir doktorada görünebilirsin
Miniklerim03 Nehir35 ben canım özele gdiyodum 7 aya kadar kafası büyük sezeryan diyince değiştirdm dr u üni. Hastansnde bi dra gttim hersey norml dedi 3760 kg norml dogm oldu ilk oglum smdide o dr agdyrm
Nehir35 Evet şimdi doktor araştırıyorum yani doktorumdan çok memnundum ama bu benim için değiştirmek için bir neden ben araştırayım başkasında bi görüneyim en iyisi
Nehir35 Minikmucizem1 yaaa öyle mi işte o yüzden başkasınada görüneyim yaa direk sezeryan olursun normal doğuramazsın dedi yaa
DnHazrlklar Benim kızımın kafasıda 3 hafta önde gidiyor hep öyleydi 36 da gittim en son 39 haftalık görünüyordu merak edip sordum hatta engel mi diye hayır şuan için değil normal Doğum olur dedi canım sen de başka bir doktora sor istersen