prensesimveannesi Kızlar bugün kontrol vardı herşey yolunda güzel dedi doktorumuz ama bana kilosu az gibi geldi sanki burda okuduklarıma göre sizinkilerin kilosu boyu ne kadardı bu haftada 😊 33+4 boy 44 cm kilo 2.032 gram
tatliayminaninannesi prensesimveannesi 33+2 de 2350 gram çıktı ama her bebeğin kilosu farklı olabilir kıyaslamak doğru olmaz doktor sorun yok sağlıklı dediyse önemseme🥰
Babybella prensesimveannesi Benimde 33+0 da 2260 gram 43cm doktor minyon dedi. Hoş internette bakıyorum boyu normal değerde görünüyor. Anlamadım ne bekliyorlarsa😁
prensesimveannesi tatliayminaninannesi yani kıyaslamak değilde merak ettim birazda vicdan yaptım sanırım bebeği iyi besleyemiyorum diye 😥
tatliayminaninannesi prensesimveannesi benimde geriden geliyordu kilosu sonra her gün ceviz muz kaşar süt yumurta yoğurt falan yedim bol bol hatta bıktım artık bunları yemekten 😅 sonra bayağı bir toparladı canım sende öyle yap alır kilo
Babybella prensesimveannesi sizinkide normal kilo son haftalar alınıyor. Hiç belli olmuyor. Aslında ne boyu ne kiloyu tam tutturamiyorlar.