mommasBoys EzgiRima benimde 32+0 da 1900 dü ama doktorumuz gayet iyi demişti zayıfmıymış yani kafama takıldı şimdi😕
EzgiRima mommasBoys minyon dedi. Benim bir kızım daha var 2 yaşında o 3650 doğdu ablası gibi olmayacak 3 kiloyu gelmez kilosu toparlayalım dedi. Bende şaşırdım bugün. Kafama takıldı bi sormak istedim. Ama tüm cevaplar benimle aynı. Yani sorun olacak bir durum değil bence.
huma2018 EzgiRima cnm bende bugün gitim 32+3 um bende oğlumun kilosu 1870 grm bence normal ya alır kilo takma kafana
Buseylul EzgiRima 30+2 de 1800 dü kilosu boyu 41 cm Bu arada bebegin gelisimi 1 ya da 1 bucuk hafta ilerde dedi o yuzden sizinki normal herhalde ya
EzgiRima Buseylul maşallah maşallah sağlıkla kucağınıza alın. Kilosu bence de normal. Kafam rahatladı 🤲
Kbla EzgiRima 32+4üz gelişimi 2 hafta geride, haliyle kilomuz da biraz geride 1600 gr dedi bugün doktor. Beslenme ile ilgili bir sorununuz yoksa yapısal da olabilir
Rojdakoymen EzgiRima 31+5 te 1900 kg dı canım seninki de gayet normal köfte ye bol bol benim kızçenin kilosu iyiydi ama gerçekten kilo aldırıyor mu diye merak edip bol bol köfte yedim bunu organizasyoncumdan duymuştum şuan amsallerine göre kilosu baya iyi 🙈
EzgiRima Kiki-riki maşallah maşallah, kilolu bebeğin bakımı kolay oluyor doğumdan sonra rahatlık oluyor. Benim kızım var 2 yaşında o 3650 doğdu iyiydi. Bunu da minyon dedi bakalım nasıl olacak. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kiki-riki EzgiRima doktorda doğumdan sonra dışarı da büyüsün kilolu olursa doğumun zor olur dedi işte inşallah cumartesi gdicem 2 kiloya gelir heralde 33 haftalık oluyorum
EzgiRima Esra_23 doğumunuz gelmiş ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bebeğiniz minyon olucak demekki. Bazı gebeliklerde anne alırmış. Sağlıklı olsunlar da insallh.