Aysenurctn32 ceyliiiiii Eşim az önce yemek istiyorsan dışardan söyleyim dedi ona bile ağladım 😒 her an her dakika ağlamaya hazırım
minikcivcivim ceyliiiiii aa ne güzel 😇 bende mi 8 de gitsem haberleşiriz 😊 bizimki 30 olduğunda döndü şükür 27 felan iken dönmemişti dönmeyecek diye de çok korkuyordum şükür döndü🙏🏼
minikcivcivim ceyliiiiii ama happy kids kullanıyorum orada özel mesajlaşma var ordan yazarsin ınşallah canim zaten doğumdan sonra oraya geçicez 😊😇
Zumruduankakusum ceyliiiiii yakınlarda yengem doğum yaptı 35. Haftada ablamda 37 de doğum Yaptı.. Suan biri 3 biri 2 aylık Bende 36. Haftadayım her an doğuracak gibiyim 😅 psikolojim alt üst oldu Kızımı 40+4 de doğurdum hiç belirti olmamıştı Bu sefer kasılmalar sancılar yokluyor ara ara 😅😅geçseydi şu Günler inşallah
ceyliiiiii Zumruduankakusum peki ağırlık varmı 35 e girdiğim haftadan beri ayrı bir insan vucudu gibiyim 😂
Zumruduankakusum ceyliiiiii öyle böyle değil top gibi yuvarlaniyorum tabirini yaşıyorum ya resmen 😂 yürürken Bi sağa Bi sola gidiyorum artık 😅🤦♀️
Birgul ceyliiiiii Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜