Merveikratanem Alyabebekk benim kayınbabam aşcı aslında ama kendi babam balık tavuk et ustası onlar babamdan sorulur kayınbabamda ezme salata yapar annemle kayınvalidemle oturur önlerine servis bekler 🤣🤣
demethanim Tavuklu Şehriye çorbası, Fırında çıtır kabak, üstüne az sarımsaklı yoğurt, yeşil salata bol soslu. Saçma bı menü oldu ama.yiyince hepsi çok lezzetli ve faydalı ☺️☺️
Nihanus Melistosum suyun artması bir çok nedenden ötürü oluyor en çok şekerden artıyor genelde ama benim yemeden ötürüydü çok var yemekten artan. 1 hafta düzgün beslenmiştim düzelmişti zaten şakk diye
S02_ Bende biber sandal yapcam yanına da cacık yeter 🌶🥒😂 bizler hamile bayanlarız bizden 10 çeşit yemek beklemesinler valla 2 çeşit yeterde artar bile 😂🤷🏻♀️
Alyabebekk Kahverengi normal salçalı makarna yaparken salçalı sosa küp küp sucuk doğrayıp çeviriyorum bir iki snra makarnayı koyuyorum oldu bitti 😋
S02_ Kahverengi 4 tane kırmızı biberin içine 1 tane kabak 1 tane patlıcan 1 tane patates küp küp doğrayıp katıyorum üzerine de yoğurt döküp onun üstüne tereyağı kızartıp döküyorum çok güzel oluyo 5. yapışım olcak eşim çok seviyor çokda güzel oluyo tavsiye ederim
momsturk Kahverengi tavuk göğsünü kızartcam patlıcandan da beğendi yapıcam altına. Tarhana çorbam var dünden. Bir de bugün kuskus ve kabak ile yoğurtlu bi salata gördüm. Severim öyle şeyleri de onu mu denesem diyorum o konuda kararsız kaldım 🙄
Melistosum Nihanus himm bunu bilmiyordum doktor söyleyince bı düşündüm ama detaylı sormamıstim, siz ozamanlar çok şekerli tatlı vs mi yiyordunuz nasıl bir diyet uyguladiniz bilgi edinmek için sormak istedim 😊❤️
Melistosum funnymummy evet korili de çok güzel oluyor ben kremalı korili tavukta seviyorum çok güzel oluyor
Nihanus Melistosum şeker derken şeker hastaları veya gebelik şekeri olanların suyu çok olur demek istedim 😅 evet ben çok çikolata yedim çok hamurişi yedim 34e kadar günde 5 paket gofret vs yerdim yani. Sonra diyetisyene gittim su artınca sabah öğle akşam her şey saatinde yenecek ara öğünlerde yazdı sebze mesela akşamları 5 kaşık sebze iki kaşık pirinç bir parça tavuk gibi. Öğlende 5 köfte 1 patates gibi. Sabah 2 ince dilim siyez ekmeği ara öğünlerde bir bardak yoğurt 3 ceviz gibiydi. Asla paketli bir şey yok diyette hamur yok tatlı yok. Sadece bir meyve oda yarım
zehraosmanogluu Kahverengi balık salataaaa en sevdiğim ağustos ’ta bile yedim yine olsa yine yerim pişman değilim aklım hala yiyemedigim balıklar da 🤤🤤😅