Susamtanem2 Kbrayank inanın bu açılmayı tam çözemedim ilkinde bı çok şey denedim açılma olmadı vajinadan propes denen bı ilaç koydular 8 saate anca etki etti bı nevi suni sancı ile acilmam oldu ikinci de kendiliğinden oldu ilkinde ilişki hiç yaşamadık ikincise 32 ye kadar yaşadık .2. de hurma falan da yemedim sadece hemoroidim var popomda meme olmuştu ona sık sık ılık su tuttum aklıma bı o geliyor ama normal doğumdan korkmayın tek çocukta kalma gibi bı niyetiniz yoksa dayanın ilki 18 saat sürdü benim 2. Yatış doğum herşey 3-4 saat icinde oldu dogumhanede 20-30 dk kaldım 😍😍
Kbrayank Susamtanem2 Dun 5 buçuk dan beri heralde burdayım bak şimdi saat kaç oldu 4 santimde kaldim nasıl açılacak bilmiyorum ilkten boyu kisa olanlara sezeryan yapiliyor dedi benimde kisa bekledm falan suni sanciyla anca 4 oldu zaten 3 le gelmiştim buraya bıraktılar beni kendi halime kendi kendine acilsin diye heralde belkide sezeryana sokar bilemiyorum yaa doğurmak gitmek istiyorum burdan piskolojim iyicene bozuldu
Susamtanem2 Kbrayank kıyamam ya çok zor biliyorum keşke evde bekleme imkanın olsaydi ben imza attım yoksa beni deyatiracakri özel hastane boşuna parada verecektim kabul etmedim 3. Gün anca oldu ama suni sancı verilmedi boyunuz kaç benim 1.60 ama daha kısa arkadaşım 2 normal doğum yaptı
Kbrayank Susamtanem2 Suni sanci yedim biraz önce odaya geçtim doğum olmadi diye kendi sancım var daha suni yemedim 1,52,55 falan
Cansukrb Kbrayank bende 34+4te 4cm acilmam var ama eve geldim doğum dediler kuveze girer dediler sancım kanamam olana jadar evde durucam
Kbrayank Cansukrb Keske eve gonderse bu sabaha kadar beklicem eger açılma olmadi cikis isteyip baska hastaneye gitcem esim ARTIK çıldırıyor millete bagirmaktan
Tuche Kbrayank aynısını bana da yaptılar imza. Atıp cıktm canım hıc bi belirtim yoktu kontrole gtmıstm 2 cm acıklık var dediler acil doğum basladı sezeryan diye beni yatırdılar anca alltan muayene yaptılar iyice kanatıp açtılar ama doğum falan olmadı imza atıp cıktm 9 aya girmeden alttan muayene yapılması zararlı ama doktorlara nasıl kolay gelıyosa öyle heleki özelse. 33 haftayken doğum dediler suan 37 yim evde kendı kendıme beklyrm .
Kbrayank Tuche şuan 4.40 cm açıklıkla eve geldim dün ve cocuk kanalda ama acilma olmadigi için doguramiyorum sezeryanada almadiklari için ugrasmadim yani suni yediğim halde görüyorlar doguramadigimi bekletiler beni gunlerce bende dedim s.carim hastanenize de sizede ciktim evde bekliyorum acilmami 4 den ileriyi göremedim sabaha kadar suni çektiğim halde
Kbrayank Guley_ 3 gündür hastanedeydim bisey yaptiklari yok eve çıktım bende evde açılmamı beklicem şuan dogumum var ama açılma yok acilmayla eve cikis yaptım
Aynan Kbrayank Allahü teâlâ yardımcınız olsun çok dua edin çocuk kanalda yazmışsınız şuyunuz daha patlamamış sanırım ama inşallah bişey olmaz
Shnern Kbrayank 3 gün boyunca sunimaldim 3. Günün sonunda oğlumu kucağıma almıştım şükür . Normal bir süreç aslında devlet ise asla sezeryan almaz açılmanixin seyri normal ilerlemiş 4 cnm zaten hemen oluyor gerisi önemli
KadersizMelek Kbrayank kız ben oğlumda 6cm açıklıkla bir hafta gezmişim,yine de doktor bekletti biraz. Niye seni 1cm açıklıkla direk suniye zorlamışlar. Çok çekersin öyle, inşallah açılman hemen olur da doğurursun
Kbrayank KadersizMelek Evdeyken haberim yok tabi oylesine gittim hastaneye bi baktilar ntsde sanci altdan baktilar 1 cm açıklık eve geldim falan baska hastaneye gittim 3 cm aciklik sabahtan aksama kadar suni yedim 4 oldu 3 gün bekletiler beni 4.40 cm ne sezeryana aldilar ne baska sey devlet hastanesi diye mi bilmiyorum açıklık varmı suan bilmiyorum evdeyim