greybrde dilek6 doğulular erkek çocuk sevdiği için kız olunca kurtaj olmak istiyolarmış kurtaj haftası dolana kadar bazı hastaneler bunu söylemiyor ne yazıkki
erdem_agah dilek6 bizim adımıza cok garip bir durum. Normal bir insan işi bu raddeye getiremez çünkü. Ama toplumda o kadar çok psikopat ruhlu ya da cahil insanlar var ki…
dilek6 erdem_agah evet okudum şeylerden sonra anladım 5 kızım olsun sırtım yere gelmez derim hep ne bilim cinsiyet ayırmak mantıksız geliyor 🙏
ebru_d_ Daha çok küçük göstermemiştir belki kendini minik 😊 bende 14. Haftamda öğrendim ama yanılma payı bırakıyorum yine de dedi 18. haftamda yine aynısını söyledi. Devlete gidiyorum bende.
erdem_agah dilek6 aynen cok saçma. Benim de oğlum var dünya tatlısı. Bir oğlum daha olsun isterim mesela ya da kızım olmasını da aynı ölçüde isterim. Allah akil fikir versin
EfdalL Ülkede kız erkek ayrımı çok olduğundan dolayı kız olduğunu duyunca aldıran.cok oluyomus öyle duymustum ne kadar doğru bilemem tabi
iremcannn1907 dilek6 devlet hastanelerinde belirli bir haftaya kadar cinsiyet söylemek yasak diye duymuştum ebe bi arkadaştan 🙄🤷🏻♀️
gulsumm1 Hilal-95 bencede sen iyilere denk geliyorsundur önlük giyiyorlar diye kendini doktor sananlar var 😆😆😆