Aysobaciniz Ebru18 ben prima aldım, ablam üç çoçugundada prima kullanı halen kullanıyor hiç bir pişik yaşamadı.
teletabi Ebru18 her bebeğe her bez yaramıyor canım deneyerek anlayabilirsin. Mesela bize prima pişik yaptı. Yeğenimde primadan başkasını kullanamadı onada prima harici bezler pişik yapmıştı
Merve171214 Ebru18 Prima premium care aldım çevremde kullanan herkes memnundu bende tercihimi primadan yaptım
teletabi Aysobaciniz her bebekte olmuyor zaten bazı bebekler bez seçiyor benim yeğenimde primadan başkasını kullanamadı pişik yaptı diğer bezler. Ama benim oğlumada prima yaramadı mesela. Değişiyor yani.
Ebru18 Merve171214 Peki 1 numaradan sadece bir paket alsam yeterli olur mu ? 2 numaraya hemen geçiş oluyor diyorlar o yüzden fazla almak istemiyorum kullanamam diye.
Merve171214 Ebru18 Ben 70 li aldım 1 numara stok yapmdm kmse stok yapma elinde kalır çabuk 2 ye geçilio dediler bende sadece 70 li 1 paket aldım
Ebru18 Merve171214 İyi yapmışsınız açıkçası ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Islak mendil olarak ne tercih ettiniz peki ?
Hilal-95 Ebru18 ben slpey aldım dünde güzel indirim vardı hatta hepsi buradada 2 numara aldm 🤗 daha kullanmadm ama cevremde kullananlar memnun yanı bılemıyorum bimden bıle kullanan var memnun kalmışlar ama bnm ilk bebek şuan kıyamadım okadarına🤣