Omur__ylmz2580 Kızlar 5 haftalık bebeğim bugün sürekli ayaktaydım az önce wc gittim çok özür dileyerek söylüyorum hafif kahverengi leke gördüm sizde normalmi..?
Minik_mucizem2 Omur__ylmz2580 Aleyküm selaaam ☺ . Bi bilgim yok inş bir sorun olmaz . Ama isterseniz doktora görünün
Papatya-Kokusu Omur__ylmz2580 Aleykümselam selam gebelikte bu tür şeyler normal değil normal diyenlerede bakmayın doktora gidin eğer doktor sorun yok derse takılmahın
gokcekocyigit07 Omur__ylmz2580 Aleyküm selam, öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin, ihmal etme mutlaka doktora git 👍
Ilkayy Omur__ylmz2580 kanamanın hic bir hali normal değil değil canım kahve renginde olsa kırmızıda hemen doktora git önlemimi al büyük ihtimalle sana progeston ilac verecek o tutunmayı sağlıyor
BMelek Omur__ylmz2580 asiri bir kasik agriniz yoksa gitmeyin. Ozellikle betaniz dusuk ciktiysa. Dun bende pimpiriklenip gittim doktor yerlestigini bu yuzden kahverengi lekelenme oldugunu soyledi. Kahverengi leke onceden olmus belki 4-5 gun once olan bir kanamaymis. Kan uyusmazliginiz varsa gidin ama
Boncuk34 Omur__ylmz2580 hayırlı olsun canım benimde yeni gebeliğim bu uygulamaya göre 4 hafta 4 günlük siz kaç haftalıkken kontrole gittiniz
Omur__ylmz2580 Boncuk34 daha kontrole gitmedim ilk kontrolüm cuma günü olacak hayırlısıyla.bende uygulamaya hareket ettim 🥰